fbpx
N

DESIGN

Boccia horloges zijn aantrekkelijke horloges vanwege hun fraaie, robuuste en elegante design.

N

TITANIUM

Boccia horloges worden gemaakt van titanium; Anti-allergisch metaal, elegant, duurzaam, stijlvol en krasbestendig.

N

PRETTIG

Mede dankzij het lichte metaal titanium zitten Boccia horloges prettig om de pols waardoor deze dagelijks te dragen zijn.

boccia-titanium-dames-horloge
boccia-titanium-dames-horloge
boccia-titanium-dames-horloge
boccia-horloge

BOCCIA HORLOGES TITANIUM

Boccia Titanium horloges zijn ontworpen in een sportief modern design, met als grote voordeel dat de hele collectie Boccia dameshorloges en alle Boccia herenhorloges van nikkelvrij puur titanium worden gemaakt. Door het gebruik van titanium zijn de Boccia horloges uiterst licht van gewicht, waardoor ze zeer prettig dragen. Titanium is corrosie bestendig en huidvriendelijk. Bekijk alle modellen Boccia dameshorloges en Boccia herenhorloges.

BOCCIA TITANIUM HORLOGES

ELEGANTE TITANIUM HORLOGES VAN BOCCIA

Boccia Titanium horloges kenmerken zich door eenvoudige moderne ontwerpen. Een Boccia horloge is uitgevoerd in hoge kwaliteit titanium.
Titanium is volledig huidvriendelijk. Voor iedereen die problemen heeft met het dragen van horloges vanwege zijn allergie is het metaal titanium een prima oplossing. Het materiaal titanium wordt door in de medische wereld veel gebruikt.
Boccia horloges zijn strak ontworpen, eigentijds en innovatief dus een perfecte toevoeging aan de collectie van Juwelier de Grijff. Het metaal is extreem licht en is bestand tegen zout, water, zweet en zuren. Dit geldt uiteraard ook voor de Boccia Titanium sieraden.

Boccia Titanium: Duurzaam en betaalbaar

Het fijne van het anti-allergische materiaal titanium is dat het in vergelijking met staal veel sterker is én veel minder weegt. Dit maakt de Boccia Titanium horloges corrosiebestendig, plezierig licht om te dragen en geschikt voor ieder huidtype. Daarbij zijn Boccia Titanium horloges 3, 5 of 10 bar waterdicht. Naast titanium, zijn enkele Boccia horloges voorzien van krasbestendig saffierglas. Het bewerken van ruw saffierkristal is een complex proces met vele handelingen, wat saffierglas tot een bijzondere en waardevol glassoort maakt. Het is bij uitstek de meest heldere en sterkste glassoort die wordt gebruikt bij het vervaardigen van een horloge, alleen diamant is harder.
Het metaal Titanium is harder dan staal, hierdoor is er nog een voordeel. Jouw Titanium horloge is minder gevoelig voor krasjes. Door de hardheid van het Titanium blijft je horloge langer mooi!

Boccia Titanium horloges officieel dealer

Als u op zoek bent naar een anti allergisch horloge met een hoog draag comfort, bent u aan het goede adres bij Boccia Titanium horloges. Bekijk de collectie BOCCIA Titanium horloges voor dames en heren bij Juwelier de Grijff in Zutphen. Wij zijn officieel dealer Boccia horloges en sieraden van titanium.

Boccia horloges

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.

Beoordeel Juwelier de Grijff Zutphen op Google.nl