fbpx
N

DESIGN

Boccia horloges zijn aantrekkelijke horloges vanwege hun fraaie, robuuste en elegante design.

N

TITANIUM

Boccia horloges worden gemaakt van titanium; Anti-allergisch metaal, elegant, duurzaam, stijlvol en krasbestendig.

N

PRETTIG

Mede dankzij het lichte metaal titanium zitten Boccia horloges prettig om de pols waardoor deze dagelijks te dragen zijn.

boccia-titanium-dames-horloge
boccia-titanium-dames-horloge
boccia-titanium-dames-horloge
boccia-horloge

BOCCIA HORLOGES TITANIUM

Boccia Titanium horloges zijn ontworpen in een sportief modern design, met als grote voordeel dat de hele collectie Boccia dameshorloges en alle Boccia herenhorloges van nikkelvrij puur titanium worden gemaakt. Door het gebruik van titanium zijn de Boccia horloges uiterst licht van gewicht, waardoor ze zeer prettig dragen. Titanium is corrosie bestendig en huidvriendelijk. Bekijk alle modellen Boccia dameshorloges en Boccia herenhorloges.

BOCCIA TITANIUM HORLOGES

ELEGANTE TITANIUM HORLOGES VAN BOCCIA

Boccia Titanium horloges kenmerken zich door eenvoudige moderne ontwerpen. Een Boccia horloge is uitgevoerd in hoge kwaliteit titanium.
Titanium is volledig huidvriendelijk. Voor iedereen die problemen heeft met het dragen van horloges vanwege zijn allergie is het metaal titanium een prima oplossing. Het materiaal titanium wordt door in de medische wereld veel gebruikt.
Boccia horloges zijn strak ontworpen, eigentijds en innovatief dus een perfecte toevoeging aan de collectie van Juwelier de Grijff. Het metaal is extreem licht en is bestand tegen zout, water, zweet en zuren. Dit geldt uiteraard ook voor de Boccia Titanium sieraden.

Boccia Titanium: Duurzaam en betaalbaar

Het fijne van het anti-allergische materiaal titanium is dat het in vergelijking met staal veel sterker is én veel minder weegt. Dit maakt de Boccia Titanium horloges corrosiebestendig, plezierig licht om te dragen en geschikt voor ieder huidtype. Daarbij zijn Boccia Titanium horloges 3, 5 of 10 bar waterdicht. Naast titanium, zijn enkele Boccia horloges voorzien van krasbestendig saffierglas. Het bewerken van ruw saffierkristal is een complex proces met vele handelingen, wat saffierglas tot een bijzondere en waardevol glassoort maakt. Het is bij uitstek de meest heldere en sterkste glassoort die wordt gebruikt bij het vervaardigen van een horloge, alleen diamant is harder.
Het metaal Titanium is harder dan staal, hierdoor is er nog een voordeel. Jouw Titanium horloge is minder gevoelig voor krasjes. Door de hardheid van het Titanium blijft je horloge langer mooi!

Boccia Titanium horloges officieel dealer

Als u op zoek bent naar een anti allergisch horloge met een hoog draag comfort, bent u aan het goede adres bij Boccia Titanium horloges. Bekijk de collectie BOCCIA Titanium horloges voor dames en heren bij Juwelier de Grijff in Zutphen. Wij zijn officieel dealer Boccia horloges en sieraden van titanium.

Boccia horloges

Juwelier de Grijff

Juwelier de Grijff sinds 1920!

Horloges
Sieraden
Trouwringen
Reparatie sieraden
Reparatie horloges
Sieraden graveren
Horloges graveren
Graveren cadeaus

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

Merken overzicht

Juwelier de Grijff is officieel dealer van vele merken horloges en sieraden. Vele bekende merken horloges en trendy sieraden.
Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk de merken in het overzicht.

Boccia bij Juwelier de Grijff Zutphen
Calvin Klein bij Juwelier de Grijff Zutphen
Citizen Eco-Drive bij Juwelier de Grijff Zutphen
Danish Design bij Juwelier de Grijff Zutphen
Edox
Ice Watch bij Juwelier de Grijff Zutphen
Festina bij Juwelier de Grijff Zutphen
Claude Bernard bij Juwelier de Grijff Zutphen
Casio bij Juwelier de Grijff Zutphen
Quoins bij Juwelier de Grijff Zutphen
Diamonde
Tommy Hilfiger bij Juwelier de Grijff Zutphen
Buddha bij Juwelier de Grijff Zutphen
G-Shock bij Juwelier de Grijff Zutphen
Joy de la Luz
Bulova
Ania Haie sieraden