fbpx
N

Bulova horloge

De Bulova horloges voor heren en dames hebben een mooie uitstraling voor een vriendelijke prijs. De modellen zijn vol met luxe afgewerkt en voorzien van kwaliteits uurwerken met oog voor detail.

N

Bulova herenhorloge

De meest bekende Bulova herenhorloges zitten vol met moderne techniek. Op zoek naar een kwartsuurwerk of een mechanisch uurwerk met automaat? Bulova heeft het allemaal.

N

Bulova dameshorloge

Een opvallende serie is de Bulova Rubaiyat collectie dameshorloges. Deze zijn uitgevoerd met 8 echte diamanten. Ook andere modellen dameshorloges, zoals de Sutton, Curv, Marine Star en de classic automaat serie, zijn voorzien van echte diamanten.

N

Bulova Curv

Het Bulova Curv horloge is een prijswinnend design horloge, design award 2019. Het gebogen uurwerk is uniek! Het horloge valt hierdoor erg mooi op de pols. De Bulova Curv is een opvallend model, deze chronograaf met gebogen kast vormt zich perfect om je pols. Het CURV herenhorloge is uitgerust met gebogen saffierglas, een High-Performance Quartz uurwerk en loopt op batterij. Een precisie quartz uurwerk met een tikgetal van 262 KHZ!

N

Bulova Lunar Pilot

Tijdens de Apollo 15 missie op 2 augustus 1971 schreef Bulova geschiedenis toen een van hun horloges door een astronaut werd gedragen op de maan. Het horloge was door de ingenieurs van Bulova aangepast voor gebruik in de ruimte. Het herkenbare ontwerp brengt Bulova Watches nu opnieuw uit in een special edition Lunar Pilot chronograaf met het exclusieve hoge frequentie uurwerk van 262 kHz voor ongekende precisie.

N

Bulova Accutron

Het bekendste model van Bulova is de Accutron, een voorloper van het quartz horloge en op de markt gebracht in 1960. Bijzonder aan dit model destijds was het feit dat energie werd verkregen door middel van een batterij en dat deze veel sneller tikte dan een traditioneel horloge. Dit zorgde voor een voor een ongekend hoge precisie. De Accutron verdween iets meer naar de achtergrond toen de voordelige quartz horloges uit het Verre Oosten op de markt kwamen. Tegenwoordig is de Bulova Accutron een gewild vintage-model.

Bulova horloges historie

Bulova horloges zijn bekend om de precisie, innovativiteit en het brede spectrum aan modellen, waar de focus voornamelijk ligt op nauwkeurigheid. De Bulova historie begint in het jaar 1875. Opgericht door Joseph Bulova in New York, USA, met als doel uurwerken van de allerhoogste kwaliteit te maken. Het merk streeft naar innovatie, perfectie en precisie met vakmanschap als uitgangspunt. Bulova is een van oorsprong Amerikaans horlogemerk met het hoofdkantoor in New York. Tegenwoordig worden de horloges geproduceerd in Zwitserland en Japan. Bulova is onderdeel van de Citizen Watch group.

Juwelier de Grijff in Zutphen is officieel dealer en verkooppunt van Bulova horloges. Kom je liever eerst even passen en vergelijken in onze winkel? Kom dan langs bij Juwelier de Grijff in Zutphen, wij helpen je graag!

Shop ook online: Bulova horloges bij onze JuweliersWebshop.nl

 

bulova horloges

Bulova Precisionist

De opvolger van de Accutron is de Bulova Precisionist, een extreem nauwkeurig quartz horloge dat vanwege de hoge waterdichtheid geschikt is als duikhorloge. Een van de kenmerken van dit model is de glijdende, in plaats van de tikkende secondewijzer. Dit is normaliter kenmerkend voor een automatisch horloge en vandaar ook zo bijzonder! Naast de Precisionist hebben wij ook de Marine Star en de Oceanographer in onze collectie.

Bulova Skeleton

Het opengewerkte uurwerk is duidelijk zichtbaar in de Bulova Maquina serie. Het automatische uurwerk is ook aan de achterzijde aan het werk te zien door kijkvenster. Deze serie skeleton horloges maakt deel uit van de Classic collectie. Stuk voor stuk echte eye-catchers!

bulova moon watch lunar pilot

Bulova MOON Watch

Het Bulova horloge welke óók op de maan werd gebruikt is deze Bulova Lunar Pilot. Voorafgaand aan de lancering werd er een hevige strijd gevoerd tussen de horlogemerken Bulova en Omega. In 1e instantie won Omega. Vervolgens zijn er verschillende versies over “het horloge op de maan”. Aardig weetje: Tijdens de missie droeg Apollo commander David Scott het officiele maanhorloge van Omega. Tijdens de tweede missie van David had hij ook de Bulova bij zich. Dat kwam goed uit, want tijdens deze 2e missie plopte het glas van de Omega. Het gevolg laat zich raden: Met de derde lancering in 1971 droeg David Scott de Bulova Lunar watch. 🙂

 

Juwelier de Grijff

Juwelier de Grijff sinds 1920!

Horloges
Sieraden
Trouwringen
Reparatie sieraden
Reparatie horloges
Sieraden graveren
Horloges graveren
Graveren cadeaus

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

Merken overzicht

Juwelier de Grijff is officieel dealer van vele merken horloges en sieraden. Vele bekende merken horloges en trendy sieraden.
Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk de merken in het overzicht.

Boccia bij Juwelier de Grijff Zutphen
Calvin Klein bij Juwelier de Grijff Zutphen
Citizen Eco-Drive bij Juwelier de Grijff Zutphen
Danish Design bij Juwelier de Grijff Zutphen
Edox
Ice Watch bij Juwelier de Grijff Zutphen
Festina bij Juwelier de Grijff Zutphen
Claude Bernard bij Juwelier de Grijff Zutphen
Casio bij Juwelier de Grijff Zutphen
Quoins bij Juwelier de Grijff Zutphen
Diamonde
Tommy Hilfiger bij Juwelier de Grijff Zutphen
Buddha bij Juwelier de Grijff Zutphen
G-Shock bij Juwelier de Grijff Zutphen
Joy de la Luz
Bulova
Ania Haie sieraden