fbpx

Calvin Klein horloges

Bekijk en ontdek deze design horloges. CK horloges voor dames en heren in top design.
Design sieraden van Calvin Klein met colliers, armbanden en oorsieraden.

N

CALVIN KLEIN DESIGN

Calvin Klein horloges zijn moderne horloges vanwege hun vloeiende en elegante design. Er zijn schitterende dameshorloges vol stijl, maar ook lekkere sportieve of juist stoere CK horloges. Wij bieden een grote collectie Calvin Klein horloges voor dames en heren in onze JuweliersWebshop.

N

SWISS MADE

Calvin Klein horloges zijn gemaakt van Swiss Made kwaliteit. De designers van CK Watches nemen met minder geen genoegen. Alle horloges van Calvin Klein zijn uitgevoerd met een Zwitsers uurwerk en zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal.

N

LESS IS MORE

Alle Calvin Klein horloges hebben een eigen, bijna tijdloze, vormgeving. Keer op keer slagen de designers van Calvin Klein er in om tijdloze ontwerpen te verfijnen. Calvin Klein staat voor: Less is more! Sommige modellen zijn zelfs futuristisch!

 
 

CALVIN KLEIN HORLOGES

CK: Less is More!

De Calvin Klein horloges zijn tijdloos door de vloeiende vormgeving. De Swiss Made kwaliteit van Calvin Klein staat borg voor het gebruik van de beste Zwitserse uurwerken en het gebruik van hoogwaardig edelstaal.
CK staat voor ‘less is more’: Puur, modern, minimal, sexy en elegant.

De horloges en sieraden van Calvin Klein zijn perfect uitgevoerd in zeer modern design. De ontwerpers van CK nemen met minder geen genoegen. De modellijn loopt van elegant en futuristisch tot super stoer en robuust. Stuk voor stuk zijn het eyecatchers!

Bijzonderheden:
– De sieraden en horloges van Calvin Klein zijn gemaakt van edelstaal en gekleurd met een zeer slijtvaste PVD coating.
– Alle horloges hebben een Swiss made uurwerk.

Informatie Calvin Klein horloges

Alle Calvin Klein dameshorloges en herenhorloges zijn dankzij hun design en vorm heel prettig om te dragen. De horloges zijn veelal ontworpen als armband met een klokje erin. De combinatie met de elegante sieraden van CK maakt iedere outfit stijlvol en chique.

Calvin Klein SWISS MADE

Calvin Klein horloges zijn 100% swiss made met een Zwitsers ETA uurwerk. De Amerikaanse ontwerper Calvin Klein werkt nauw samen met een zwitsers ontwerpers-team zodat de designs van CK watches dezelfde inspiratiebron kennen als de Calvin Klein mode-collecties. (stijl, imago en kleur) Het globale imago van CK wordt versterkt door het gebruik van een wereldwijde campagne en personages die internationaal aan de top behoren.

Bestsellers Calvin Klein dameshorloges

Bestsellers; de huidige Calvin Klein horloges en sieraden zijn goed uitgebalanceerd en bestemd voor alle smaken en stijlen van zowel vrouwen als mannen.
Bestsellers van de dameshorloges zijn oa;
De CK horloge series Glam, Minimal, City, Alliance, Body, Delight, Dress, Future, Impetuous, Impulsive, Lively, Supreme, Stately en Time.

Nieuwe Calvin Klein horloges

Ook een van de nieuwste Calvin Klein horloges voor dames mag er  zeker zijn: CK Senses. Met de vloeiende lijnen nu al een onmisbaar model in de CK horloge collectie. Ieder seizoen komen er nieuwe modellen van CK Watches. Bekijk de volgende series dameshorloges van Calvin Klein: CK Light, CK Dainty, CK Addict.
De elegante en minimalistische sieraden lijnen van Calvin Klein bevatten ook verschillende bestsellers, oa: Ellipse, Intense, Born, Crisp, Joyous en Undulate.

Calvin Klein dameshorloges
De vloeiende lijnen van deze designs geven de typische eigen look aan de Calvin Klein dameshorloges.

Cavin Klein herenhorloges
De juist strakke vormgeving, of juist de stoere en sportieve uitstraling voorzien de Calvin Klein herenhorloges een eigen stijl.

PVD – Wat is PVD?
PVD (Physical Vapour Desposition) is een alternatief voor goud plaatwerk. PVD is een methode waarbij een metaal overdekt wordt met gekleurd titanium en bedekt met een 23,5 karaat goudlaag. De krasbestendigheid en kleurvastheid van de PVD afgedekte stoffen is vele malen beter dan het ouderwetse double.

Waterdichtheid
Alle Calvin Klein horloges zijn waterbestendig voor minimaal 3 ATM. (een aantal modellen zijn zelfs 5 ATM of 10 ATM)
Het gaat hier niet om de onderdompeling in een bepaalde diepte, maar over de druk die het horloge kan weerstaan zonder dat er vocht de horlogekast binnen dringt.
3 ATM betekent een lichte waterdichtheid, oftewel spatwaterdicht.
Met een 5 ATM waterdicht horloge kun je douchen en bij
10 ATM waterdichtheid is het horloge ook geschikt om mee te zwemmen.
Om het langst van je CK horloge te genieten raden wij aan om er niet mee te zwemmen of te douchen.

Op alle Calvin Klein horloges zit een internationale garantie van 2 jaar. Deze garantie dekt defecten aan het uurwerk van binnenuit en productie fouten. De prijzen van Calvin Klein horloges voor dames en heren variëren van ca. €100,- tot €500,-.

Juwelier de Grijff is officieel dealer en verkooppunt Calvin Klein horloges en sieraden in Zutphen en Hillegom.

Calvin Klein sieraden en horloges:
De collectie van Calvin Klein bestaat uit:
ringen, armbanden, colliers, oorsieraden, dameshorloges en herenhorloges.
Calvin Klein CK horloges en CK sieraden online: JuweliersWebshop.nl

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.