fbpx

Citizen horloges

CITIZEN Eco-Drive HORLOGES LOPEN ALTIJD VOOROP!

Citizen horloges zijn wereldwijd bekend om de vooruitstrevende technologie die in het binnenste van de Citizen uurwerken wordt toegepast. De lijst met vernieuwingen door Citizen Watches is bijna oneindig. Telkens weten de ingenieurs van Citizen Watches de eerste met nieuwe technieken en functies te zijn: o.a. het eerste ultra-platte LCD horloge, het eerste duikhorloge met elektronische dieptemeter en het eerste horloge dat via satellieten, de Citizen Satellite Wave, altijd exact op tijd loopt.

Citizen Eco Drive

Citizen is ook de eerste als het gaat om ecologisch verantwoorde horloges. Citizen herenhorloges en Citizen dameshorloges met Eco-Drive worden door lichtenergie opgeladen en blijven oneindig lopen. Ook voor het gebruiksgemak zijn er Citizen Radio Controlled horloges, welke altijd op de juiste tijd staan. Of de super lichte en sterke Citizen Titanium horloges, voor een prettig draagcomfort.

N

CITIZEN DUIKHORLOGES

Citizen duikhorloges zijn wereldwijd toonaangevend. Duikhorloges voor de professionele duiker, maar zeker ook voor de recreatieve duiker. De topmodellen Citizen Promaster Sea horloges zijn zelfs uitgerust met Eco-Drive en Radio Controlled, de zendergestuurde uurwerken.

N

CITIZEN ECO DRIVE

De technologie op basis van solar power heet bij Citizen ECO-DRIVE. Aandrijving door licht zorgt voor Citizen horloges die altijd lopen! De Citizen Eco-Drive techniek bestaat al 40 jaar! Tijdens het dragen worden de Eco-Drive uurwerken van Citizen ongemerkt opgeladen door het licht. Power voor maanden in het donker!

N

RADIO CONTROLLED

Citizen radio controlled. Deze modellen staan altijd op de juiste tijd en datum. Zorgeloos genieten, geen omkijken naar je Citizen horloge met Radio Controlled en natuurlijk Eco-Drive.

N

Citizen promanster

Citizen Promaster. Deze aparte serie heeft de volgende series Promaster SKY, Promaster LAND, en natuurlijk de bekende Citizen duikhorloges, de Promaster SEA. Deze modellen hebben uiteraard ook het Citizen Eco-Drive uurwerk.

N

CITIZEN SOLAR POWER

Citizen Eco Drive horloges zijn voorzien van solar-power techniek. Een batterij is niet nodig. De accu in het Citizen uurwerk wordt automatisch opgeladen door het licht! Citizen horloges Solar.

N

CITIZEN SATELLITE WAVE

Citizen Satellite Wave horloges lopen altijd, waar ook ter wereld, op tijd. Deze Satellite Wave Promaster horloges worden voor de juiste tijd en datum via satelliet aangestuurd. Deze uurwerken van Citizen Eco-Drive zijn topmodellen.

N

Radio Controlled

Citizen radio controlled. Deze modellen staan altijd op de juiste tijd en datum. Zorgeloos genieten, geen omkijken naar je Citizen horloge met Radio Controlled en natuurlijk Eco-Drive.

N

CITIZEN SUPER TITANIUM

De titanium horloges met Citizen Eco Drive zijn ook voorzien van solar-power techniek. Deze horloges zijn gemaakt van het pure metaal titanium. Licht in gewicht voor een ideaal draagcomfort. Titanium is harder dan staal, je horloge blijft hierdoor langer mooi.

N

CITIZEN BLUETOOTH SMART WATCH

Citizen Bluetooth horloges. De uurwerken van Citizen BLUETOOTH Eco-Drive zijn topmodellen. De Smart horloges van Citizen met technologie om je smartphone te koppelen. Het horloge attendeert u op inkomende berichten, gesprekken en e-mail. Echt smart, echt Citizen!

Citizen horloges Eco-Drive

Juwelier de Grijff is officieel dealer en verkooppunt voor Citizen Watches. Wij bieden een grote collectie met de nieuwste modellen Citizen. Bekijk bij JuweliersWebshop.nl de collectie Citizen Eco-Drive horloges online.

Citizen horloges heren
Citizen horloges dames
Citizen horloges titanium
Citizen horloges Promaster Sea
Citizen duikhorloges
Citizen Radio-Controlled horloges
Citizen Satellite Wave, satelliet gestuurd

CITIZEN ECO-DRIVE

In 1976 presenteerde Citizen Watches wereldwijd als eerste, het door licht aangedreven analoog kwarts horloge. Dit horloge werd uitsluitend aangedreven door licht als energiebron. Deze technologie, nu bekend onder de naam „Eco-Drive“, haalt de energie die nodig is om het horloge aan te drijven, uit alle natuurlijke, kunstmatige en zelfs zwakke lichtbronnen. Daardoor wordt het vervangen van horloge batterijen overbodig. Wereldwijd verheugen mensen zich op het gebruik van een horloge met een milieuvriendelijke energiebron. Eco-Drive, populair in meer dan 100 landen, baseert zich op de technische kennis van uurwerkmakers bij CITIZEN WATCHES.
Dankzij uitgebreide inspanningen, om nog efficiënter energie te genereren en te besparen, kunnen zij vandaag de dag Eco-Drive horloges met geavanceerde functies en een compromisloos design vervaardigen.
Als pionier op het gebied van deze techniek, blijft CITIZEN werken aan het gebruiksgemak van door licht aangedreven horloges. De meeste Eco-Drive horloges hebben al power voor maanden in het donker. In de nieuwste modellen is de power-reserve van Eco-Drive al meer dan een jaar!

CITIZEN ECO-DRIVE

De Citizen Eco Drive horloges met solarpower, de Eco-Drive techniek bestaat al veertig jaar! De huidige moderne modellen hebben al een power-reserve van minimaal ZES maanden! Na maanden in het donker, loopt uw Citizen horloge nog steeds op de juiste tijd.

Citizen Horloges met Zonne-energie

Eco Drive is de naam voor Citizen horloges met zonne-energie. Citizen Watch heeft het patent op Eco-Drive. Eco Drive is speciale techniek waarmee niet alleen zonlicht, maar ook kunst- en daglicht wordt gebruikt om de accu in het horloge op te laden. Met deze unieke oplaadtechniek wordt de lichtopbrengst van deze energiebronnen gebruikt en zo efficiënt mogelijk opgevangen in de oplaadbare Lithium Ion batterij in het horloge. De energiebron waarmee het uurwerk wordt aangedreven is hierdoor ook milieu vriendelijk. Vooral het gebruik van ál het licht maakt de Citizen ECO-drive uniek in zijn soort. Dankzij het Eco-drive systeem kunt u uw horloge ook een aanzienlijke periode – gemiddeld 180 dagen – in het donker laten liggen zonder dat het uurwerk stil komt te staan. Horloges met dit milieuvriendelijke oplaadsysteem dragen dan ook het eco waarmerk, want niet alleen scheelt het u als gebruiker batterijen verwisselen, ook draagt het zo bij aan een beter milieu.

Citizen Promaster horloges

De uurwerken van Citizen Promaster Eco-Drive zijn topmodellen. De nieuwe generatie mannen lopen geen trends achterna. Zij willen hun eigen weg volgen. Met Citizen Promaster horloges zijn zij up-to-date te land, te water en in de lucht.
Promaster Sea – Promaster Sky – Promaster Marine – Promaster Altichron Land bij JuweliersWebshop.nl

Citizen Duikhorloges

De nieuwe Citizen duikhorloges automatic zijn duikers met een automatisch uurwerk. Geweldige horloges voor de watersport. Citizen duikhorloges NH8389-88LE met blauwe wijzerplaat en NH8380-15EE in het zwart.

Citizen Super Titanium

Het speciaal behandelde metaal Super Titanium heeft erg mooie eigenschappen voor je Citizen. Het Super Titanium van Citizen is 40% lichter in gewicht dan edelstaal. Het is ook 5x harder dan staal. Hierdoor krijg je ook minder snel krassen op het Super Titanium. Je horloge blijft langer mooi! Titanium is daarbij anti-allergisch, hierdoor zijn allergie reacties van de huid uitgesloten.

Citizen handleiding

Download hier gratis uw Citizen Horloge handleiding. Voor een gebruiksaanwijzing van je Citizen Watch kun je aan de hand van het kastnummer van het Citizen horloge de handleiding downloaden op de officiële site van CITIZEN WATCH bij support. De uitleg staat daar ook vermeld.

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. Of bel direct naar een onze winkel.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.