fbpx

CLIC SIERADEN

Bekijk en ontdek deze design sieraden voor een betaalbare prijs.

N

CLIC SIERADEN

CLIC sieraden zijn super trendy en populair. Onze Clic by Suzanne sieraden bestaan uit Clic armbanden, Clic kettingen en Clic oorbellen. De collectie Clic by Suzanne is mooi strak van vormgeving. Vele mogelijkheden bij CLIC: in glimmend of juist in kleur? Het kan allemaal!
N

VIND DE KLIK… CLIC!

De sluitingen van Clic sieraden zijn onzichtbaar weggewerkt door gebruik van magneten! De magneten zitten in de Clic hanger zelf, deze bestaat dus uit twee delen. Ook de CLIC armbanden hebben geen zichtbare sluiting.
N

CLIC DUTCH DESIGN JEWELRY

Clic Dutch design jewelry by Suzanne. De ontwerpen staan voor kwaliteit en Hollands Design. Bij het ontwerp hanteert Suzanne Schaars twee vaste uitgangspunten: de draagbaarheid en de onzichtbare magneetsluiting… In combinatie met Aluminium en Edelstaal.
 
 

CLIC SIERADEN

Clic by Suzanne van Clic Dutch design jewelry. Bekijk de vele modellen Clic sieraden zoals armbanden, colliers, kettingen en oorbellen. Maak met iedere armband en ketting de klik!

CLIC by Suzanne

Clic by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en creatief gebruik van materiaal en techniek. Rode draad in de collectie is het gebruik van aluminium. De vormen én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op vernuftige wijze wordt toegepast.

Clic Creations Dutch Design

De sieraden van het Nederlandse Clic Creations vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich door hun krachtige, strakke design. De sieraden zijn tijdloos, modern en blijven eenvoudig te combineren door hun eenvoud. De Clic Dutch Design Jewelry collectie, bestaande uit CLIC colliers, CLIC armbanden en CLIC oorsieraden, wordt op zeer creatieve wijze ontworpen en handmatig in eigen beheer in Nederland vervaardigd.

CLIC matcht altijd

CLIC by Suzanne is stijlvol en tijdloos. Bijzonder is dat de ontwerpen blijven boeien door hun kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. De sieraden passen zich bovendien moeiteloos aan aan iedere kledingstijl. Ook zijn deze onderling perfect te mixen & matchen. Casual, gekleed, feestelijk of sportief: CLIC past altijd bij je outfit en is draagbaar op íeder moment van de dag en week.

Clic Aluminium sieraden

De Clic collectie is gemaakt van aluminium en edelstaal. De hoogwaardige materialen zorgen voor ideaal draagcomfort, deze zijn licht in gewicht en anti-allergie! De CLIC hangers en CLIC armbanden worden door middel van krachtige magneten stevig verbonden. Hierdoor zijn alle sluitingen van CLIC Creations onzichtbaar weggewerkt. Dit geeft ook direct het speelse ontwerp in Hollands Design een extra KLIK!

CLIC SIERADEN BY SUZANNE

De voordelen van Aluminium sieraden:

Gegarandeerd nikkelvrij.
Kleurecht: verkleurt niet.
Aluminium: Ideaal gewicht.
Unieke en tijdloze designs.
Onzichtbare magneetsluiting.
100% Nederlands en handgemaakt
Duurzaam: poetsen is niet nodig.
Vele kleuren combinaties mogelijk.
Vind de klik…. met CLIC!

Een collier van CLIC is geen normaal sieraad. Bij CLIC sluit het collier aan de voorzijde door twee delen van de hanger aan elkaar te klikken met een unieke magneetsluiting. Twee magneetjes zijn onzichtbaar verwerkt en bij ieder collier is het weer een verrassing hoe het collier precies sluit. Ook de CLIC armbanden hebben een onzichtbare sluiting.

Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer Clic sieraden. Bekijk ook onze JuweliersWebshop!

Koop Clic colliers en armbanden online bij officieel dealer Juwelier de Grijff in Zutphen. Vele modellen sieraden van CLIC by Suzanne Creations, het Nederlandse merk Clic Dutch design jewelry.

Clic sieraden

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.