fbpx
N

DEENS DESIGN

Danish Design horloges zijn aantrekkelijke horloges vanwege hun fraaie, robuuste en elegante design.

N

Nederlands horlogemerk

Danish Design horloges worden in opdracht van een Nederlands familiebedrijf ontworpen door Deense ontwerpers. De horloges in Scandinavian Style zijn wereldwijd bekend.

N

 Vriendelijke prijs

De prijs van de meeste horloges van Danish Design liggen tussen € 99,- en € 199,-. Zoals de populaire modellen Chic, Urban, Pure, Frihed, Globe, en de Tidlos serie.

boccia-titanium-dames-horloge
danish design horloge chic
danish design horloge pure
danish-design-horloge-tidlos-akilia-swing

Danish Design horloges

Danish Design horloges zijn ontworpen in een sportief modern design. Een groot voordeel is dat de hele collectie Deense dameshorloges en  herenhorloges van roestvrij edelstaal of  het huidvriendelijke titanium worden gemaakt. En dat alles in een tijdloos Scandinavisch design.

 

Danish Design horloges officieel dealer

Als u op zoek bent naar een anti allergisch horloge met een hoog draag comfort, bent u aan het goede adres bij Danish Design Titanium horloges. Bekijk de collectie Danish Design horloges voor dames en heren bij Juwelier de Grijff in Zutphen. Wij zijn officieel dealer Danish Design horloges.

danish design horloges

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.