DIESEL HORLOGES

Diesel horloges voor heren en stoere mannen. ONLY THE BRAVE

 
 
N

DIESEL HORLOGES

Diesel horloges zijn mannen horloges met een eigen karakter. Deze robuuste en eigenwijze horloges zijn voor mensen die het leven zorgeloos en zonder vrees tegemoet treden. De horloges zijn onderscheidend, stoer en sportief. Diesel is meer dan alleen een merk. Diesel is een lifestyle.

 
 
 
N

DIESEL – ONLY THE BRAVE

Natuurlijk ken je Diesel van kleding, denk aan de bekende spijkerbroeken. Diesel is begonnen als modebedrijf gefocust op de productie van kwaliteitskleding. Creëer jij je eigen stijl? DIESEL zegt niet voor niets met trots: ONLY THE BRAVE! Een Diesel horloge met een eigen look en stijl is echt iets voor jou.

 
 
 
N

DIESEL, HET MERK

In 1978 is het bedrijf DIESEL opgericht door de Italiaanse Renzo Rosso. Over de hele wereld betekent dit woord hetzelfde, het staat voor energie. Dit was precies wat hij het merk Diesel wilde laten uitstralen. Renzo Rosso zorgde ervoor dat zijn dromen, passie voor denim, een klein beetje rock and roll, een dosis science fiction en een flinke scheut humor samenkwamen. Op dat moment kreeg Diesel zijn identiteit. Rosso ontdekte dat fashion meer is dan enkel het maken van kleding….

 
 
 

DIESEL HORLOGES

DIESEL HORLOGES HEREN – Only the BRAVE

DIESEL – horloges voor heren en mannen zijn stoer, sportief en net even anders. Zoek je naar een horloge met onderscheidende look? Een horloge dat naast stoer ook kwaliteit uitstraalt? Diesel: horloges voor mannen zijn vernieuwend en stralen persoonlijkheid uit. Diesel richt zich met het horlogemerk primair op horloges voor mannen. Jouw Diesel horloge bestel je eenvoudig online in onze JuweliersWebshop.nl. Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer DIESEL WATCHES.

Diesel begon als modebedrijf met de productie van kwaliteitskleding. Tegenwoordig is dit merk deel van de jongerencultuur over de hele wereld. Diesel is pionier in design, nieuwe stijlen, materiaal en productiemethoden. Bepaal jij je eigen pad in je leven? Creëer jij je eigen stijl? DIESEL zegt niet voor niets met trots: ONLY THE BRAVE! Een Diesel horloge met een eigen look en stijl is echt iets voor jou.

De geschiedenis van Diesel horloges

In 1978 is het bedrijf DIESEL opgericht door de Italiaanse Renzo Rosso. Hij werkte voor The Genius Group, een kledingfabriek. Renzo kocht 40% in aandelen van het bedrijf en de naam veranderde hij in Diesel. Over de hele wereld betekent dit woord hetzelfde, het staat voor energie. Deze energie was precies wat hij het merk Diesel wilde laten uitstralen. Renzo Rosso zorgde ervoor dat zijn dromen, passie voor denim, een klein beetje rock and roll, een dosis science fiction en een flinke scheut humor werden samengebracht in zijn producten. Op dat moment kreeg Diesel zijn eigen Look. Rosso ontdekte dat fashion meer is dan enkel het maken van kleding, het is het creëren van een heel nieuwe lifestyle.

Sinds 1985 is het bedrijf helemaal van Renzo Rosso en sinds 1991 voert Diesel een krachtige reclamecampagne over de hele wereld. Diesel is uitgegroeid tot een bekend fashion merk met z’n eigen karakter. Tegenwoordig is Diesel deel van de jongerencultuur over de hele wereld. De filosofie is vanaf het begin tot nu hetzelfde gebleven; een merk die staat voor energie, individualiteit en zelfexpressie.

Diesel = Renzo Rosso

Renzo Rosso, de oprichter van Diesel, is geboren in 1955 in Pauda, een plaatsje in Noord-Italië. In zijn jeugd vond hij een extravagante broek bij z’n moeders naaimachine. Deze trok hij aan en zijn vrienden waren zo enthousiast dat zij er ook een wilden. Dit is het begin van Renzo’s interesse in kleding. In 1975 begon hij zijn eigen kleding te maken, nadat hij was afgestudeerd aan de industriële textielverwerkingsschool en in 1978 kwam hij terecht bij the Genius Group, zo begint het verhaal van het merk Diesel.

Renzo’s levensfilosofie is: ‘Diesel is not my company, it’s my life.’

Juwelier de Grijff

Juwelier de Grijff sinds 1920!

Horloges
Sieraden
Trouwringen
Reparatie sieraden
Reparatie horloges
Sieraden graveren
Horloges graveren
Graveren cadeaus

Diesel horloges

De Diesel horloges zijn vooral gericht op jongeren die hun eigen lifestyle creëren. De horloges zijn uniek doordat ze geen trends volgen, maar ze de drager de mogelijkheid te geven een eigen identiteit uit te stralen. De Diesel horloges maken gebruik van nieuwe stijlen, verfrissende materialen (zoals denim) en productiemethoden.
Wat Diesel nog meer doet
Buiten de Fashionwereld om doet Diesel nog veel meer. Zij steunen nieuwe creatieve talenten, bezitten een 105 hectare-grote- boerderij en een hotel (Pelican Hotel) en zij hebben in november 2010 zelfs een stoere stadse fiets geproduceerd.

Onze Diesel horloge collectie
Onze Diesel horlogecollectie bestaat vooral uit herenhorloges, maar we hebben ook een aantal dameshorloges in de collectie. De horloges zijn groot en stoer. Ook zijn er horloges die wat meer ingetogen en casual ogen. Het is maar net wat de drager van het horloge wil uitstralen.

Nieuwe Diesel horloges series

Diesel Bugout horloges
Diesel chief horloges
Diesel Rollcage horloges
Diesel Rollcage horloges
Diesel mega chief horloges
Diesel Double Down horloges
Diesel Ironside horloges
Diesel Little Daddy horloges
Diesel Machinus horloges
Diesel Mr. Daddy 2.0 horloges
Diesel Overflow horloges

Diesel Watches Design

Elke Diesel collectie begint met een inspirerende reis. Het creatieve team bezoekt alle hoeken van de wereld en zoekt naar allerlei verschillende inspiratiebronnen; antiek, modern, futuristisch, noem het maar. Zij komen terug met deze inspiratie en gaan brainstormen. Deze reis is terug te zien in de collectie van de horloges.

Koop online een Diesel horloge
De collectie Diesel horloges heren bestaat uit vele verschillende series en modellen.
JuweliersWebshop.nl officieel dealer Diesel horloges. Juwelier de Grijff is officieel verkooppunt van Diesel horloges, wij verkopen daarom uitsluitend originele Diesel horloges, met 2 jaar garantie van het horlogemerk zelf. Diesel horloges variëren in prijs van € 99,- tot € 429,-.

Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer Diesel horloges. Bekijk ook onze JuweliersWebshop!

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

Merken overzicht

Juwelier de Grijff is officieel dealer van vele merken horloges en sieraden. Vele bekende merken horloges en trendy sieraden.
Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk de merken in het overzicht.