fbpx

Gaatjes schieten in Zutphen

Bij Juwelier de Grijff kun je veilig gaatjes in oorlellen laten schieten.
Wij hebben veel ervaring en de medewerksters zijn opgeleid om de gaatjes veilig en hygiënisch te plaatsen.
Naast het laten schieten van je gaatjes is het ook mogelijk om een echte oorpiercing te laten zetten bij Juwelier de Grijff Zutphen!

N

ADVIES

In onze winkel geven wij u graag meer informatie en persoonlijk advies, afgestemd op uw wensen
en voor uw gelegenheid.

N

BETEKENIS

Een sieraad ter ere van een jubileum of een cadeau voor een geliefde, het geven van een sieraad is altijd van blijvende betekenis.

 
N

SERVICE

Graag ontmoeten wij u in onze winkels in de Sprongstraat te Zutphen en bieden wij u onze blijvende service voor onderhoud en reparatie.

N

ONDERHOUD

In onze eigen ateliers verzorgen wij graag het onderhoud van uw sieraden en horloges. Ook reparaties voeren wij zelf uit.

 

De Grijff juweliers in Zutphen is hét adres voor gaatjes schieten in Zutphen.

GAATJES SCHIETEN ALLEEN OP AFSPRAAK:
Wij volgende de maatregelen van het RIVM tijdens het coronavirus.
Je kunt weer gaatjes laten schieten bij Juwelier de Grijff Zutphen. Maak hiervoor SVP eerst een afspraak.
BEL voor een AFSPRAAK: 0575-514012

Gaatjes schieten Zutphen

Voor gaatjes schieten voor oorbellen in Zutphen ben je bij Juwelier de Grijff bij het juiste adres.
Hier kun je veel informatie lezen over het schieten van gaatjes bij kinderen en natuurlijk ook oudere leeftijden.

Vanaf welke leeftijd mag je oorbellen schieten?
Er is de laatste tijd een hoop te doen geweest over oorbellen bij kleine kinderen. Niet iedereen vindt dat je ‘zomaar’ gaatjes mag prikken in de oren van een kindje dat daar nog geen toestemming voor kan geven. De overweging die je kunt maken is: bepaal ik het voor mijn kind, of laat ik haar later zelf beslissen? In Nederland is er géén minimum leeftijd waarop gaatjes in oren geprikt mogen worden bij kleintjes. Je mág je baby dus gewoon oorbellen geven. Maar veel juweliers stellen zelf een leeftijdsgrens in. Wij houden zelf de leeftijdgrens van 6 jaar aan. Zodat het kind zelf de keus kan maken. Bij jongere kinderen prikken wij geen gaatjes.

Waar kun je oorbellen laten schieten?
Gaatjes in oren laten maken moet natuurlijk professioneel en hygiënisch gebeuren. Ga daarom altijd naar een ervaren juwelier en informeer vooraf hoe het werkt. De gaatjes worden per oor geschoten, of eigenlijk door het oor heen gedrukt. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat twee medewerkers beide oren tegelijk prikken.

Hoe werkt het gaatjes schieten?
Eerst worden de oorlellen ontsmet en plaatst de juwelier met een jodiumstift een stip op de plek waar het gaatje moet komen. Zo kunnen we bekijken of ze beide op dezelfde hoogte zitten en mooi in het midden. Dan wordt de oorbel in het apparaat geplaatst en door de oorlel heen gedrukt of geklikt. Het is maar een kwestie van een seconde. In het begin zal de oorbel wat branderig aanvoelen, maar dat gevoel trekt snel weg.

Hoe bereid ik mijn kind voor?
Het is verstandig om je kind uit te leggen wat er gaat gebeuren. Misschien kun je alvast oorbelletjes gaan uitkiezen. Wij hebben hele leuke oorknopjes die als zweerknopjes direct in het oor worden geschoten. En laat je dochter onderstaand filmpje eens bekijken, van lieve Meike die ook gaatjes laat prikken. Video op Youtube

Hoe verzorg je pas geprikte gaatjes?
Ontsmetten en bewegen is het advies. Zo voorkom je dat de oorknopjes vast gaan zitten en herstelt het gaatje zich mooi. Het is natuurlijk een klein wondje en daardoor is het extra gevoelig voor infectie. Het ontsmetten doe je met wat druppels ontsmettingsmiddel. Dat prikt wel even, maar na een paar keer voel je er steeds minder van.
Je moet de oorlellen minstens 6 weken extra goed schoonhouden en constant inhouden. Je krijgt van ons een overzicht mee wat te doen, zodat je het thuis rustig kunt nalezen. Wil je vooraf nog meer informatie over nieuwe gaatjes verzorgen? Bekijk deze link: Gaatjes in oren verzorgen.

Afspraak maken voor het schieten van oorgaatjes?
Tijdens corona is het wel nodig om een afspraak te maken. Wij adviseren wel om drukke momenten, zoals de zaterdagmiddag, te vermijden. Dit is ook rustiger voor het kind! Het is aan te raden om van tevoren telefonisch contact op te nemen met onze winkel, Juwelier de Grijff Zutphen, het kan namelijk zijn dat degene die de gaatjes schiet niet aanwezig is.

Wat zijn de kosten voor gaatjes prikken?
De prijs van het schieten van gaatjes is afhankelijk van de oorknopjes die gekozen worden. Deze speciale schietknopjes variëren van ca. € 19,50 tot ca. 30,00 per setje. Wij hebben leuke modellen oorknopjes voor het schieten van gaatjes. Na de periode van ca. 6 weken hebben we bij Juwelier de Grijff Zutphen nog veel meer keuze in allerlei oorknopjes. Al vanaf € 4,95 per paar voor echt zilveren oorknopjes.

Piercen in de oorschelp

Naast het laten schieten van je gaatjes is het ook mogelijk om een echte oorpiercing te laten zetten bij Juwelier de Grijff Zutphen!
Een tweede, derde of vierde gaatje schieten is bij ons ook mogelijk zodra de oorbel door het kraakbeen zou gaan. Het is een trend om veel verschillende oorbellen met elkaar te combineren, zo ook met je piercing. De earpiercings hoger in het oor geven net dat extra effect op je look!

Het door ons gebruikte piercing systeem is erg soepel en stil. In één vloeiende beweging wordt de oorschelp gepiercet. In het vlakke gedeelte van het kraakbeen van het oor wordt er gepiercet met een piercinginstrument met een push-through systeem.

Het laten piercen met ons piercingsysteem heeft een groot voordeel ten opzichte van andere systemen. De oorbellen zijn steriel verpakt in cassettes en worden direct vanuit de cassettes in het oor gepiercet. Hierdoor is kans op infectie nihil. De werkwijze en verzorging zijn vergelijkbaar met het normale 1e gaatje schieten.

Oorpiercing certificaat van de GGD
Juwelier de Grijff Zutphen is officieel gecertificeerd door de GGD voor het piercen van oren.

Wij piercen alleen in de oren, alleen op afspraak.
(Voor andere piercings adviseren wij je naar een piercingshop te gaan.)

Op zoek naar een goed adres met ervaring voor gaatjes schieten en oorpiercing?
Juwelier de Grijff Zutphen verzorgt gaatjes schieten voor de volgende plaatsen in de regio: Warnsveld, Eefde, Gorssel, Voorst, Brummen, Eerbeek, Vorden, Lochem en vele andere plaatsen in de omgeving van de IJsselstreek en achterhoek.

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.

Beoordeel Juwelier de Grijff Zutphen op Google.nl