fbpx

MERKOVERZICHT

Merkoverzicht Horloges en Sieraden bij de Grijff Juweliers Zutphen.

Op zoek naar mooie sieraden van bekende merken?

Wij hebben een grote collectie sieraden van zilver met armbanden, colliers, trendy kettingen, oorbellen, hangers en ringen. Bekijk hiervoor ook de zilveren sieraden van ZINZI, Buddha to Buddha, Sparkling Jewels en onze huiscollectie.

Gouden sieraden van echt goud.

Voor gouden sieraden kun je ook bij ons terecht. Bekijk in onze winkel vele design sieraden gemaakt van geelgoud of twee-kleurig geel- en witgoud. Zoals gouden oorknopjes, oorbellen, creolen, hangers, ringen en armbanden & colliers. 

Gouden sieraden met diamant.

Wij hebben een grote collectie gouden sieraden met briljant geslepen diamant. Wij informeren u graag voor alle mogelijkheden. Wij ontmoeten u graag in onze winkel: Juwelier de Grijff, Sprongstraat 8 in Zutphen.

Ania Haie sieraden

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.

Beoordeel Juwelier de Grijff Zutphen op Google.nl