fbpx

Junghans Horloges

Junghans horloges met de handgemaakte Duitse uurwerken.

 
N

DESIGN JUNGHANS

Junghans horloges zijn unieke horloges vanwege hun precisie uurwerken en elegante design. Junghans horloges zijn gemaakt met passie voor het vak. En dat stralen ze ook ten volle uit. De verschillende modellijnen geven dit direct aan. Wij bieden een grote collectie Junghans Watches.

 
N

JUNGHANS WATCHES

Junghans is een gerenommeerd Duits horlogemerk dat sinds 1861 bestaat. Zij lopen voorop in het toepassen van moderne technologie en dat, samen met de excellente solide uurwerk kwaliteit, maakt dat Junghans horloges wereldwijd geprezen en gewaardeerd worden.

 
N

JUNGHANS MEISTER

De topmodellen vallen onder de naam Junghans Meister. Zoals de klassieke Meister Chronoscope met blauwe wijzerplaat. De sportief ogende Meister Driver Day Date. De Meister Calender horloges met maanfase. De zeer preciese Meister Telemeter Chronoscope. En zeker niet op de laatste plaats het model Meister Classic Automaat. Stuk voor stuk zijn deze uurwerken en wijzerplaten zeer mooi afgewerkt.

 

JUNGHANS HORLOGES

De Junghans horloges bestaan uit zeer mooi gedetailleerde modellen. Niet alleen de uurwerken zijn hoogwaardig. De hoge precisie is ook herkenbaar in de afwerking van de wijzerplaat. De verschillende uurwerken hebben alle hun eigen details. De uitgebreide collectie van Junghans biedt een gevarieerd aanbod aan exclusieve horloges voor dames en heren. Iedere modellijn heeft zijn eigen stijl, design en techniek. Er zijn echte klassiekers, bijvoorbeeld de stijlvolle handopwinders die zijn vormgegeven volgens authentiek design.

Junghans horloges

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

Merken overzicht

Juwelier de Grijff is officieel dealer van vele merken horloges en sieraden. Vele bekende merken horloges en trendy sieraden.
Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk de merken in het overzicht.