Les Georgettes armbanden

Les Georgettes armbanden voor trendy dames.
Mix en wissel met een leren band in je favoriete kleur!

N

DESIGN ARMBANDEN

Les Georgettes armbanden stralen design uit! Ook in jouw stijl kun je zeker een keuze maken uit de verschillende motieven in de armbanden.
N

LES GEORGETTES

Een Les Georgettes armband in jouw favoriete kleur? Je kunt wisselen met de kleur. Vandaag blauw, morgen liever geel of zwart? De armbandleertjes zijn aan twee zijden te dragen.
N

COMBINEER EN MIX!

De Les Georgettes armbanden zijn leverbaar in drie breedtes. Small, medium en large. Ook de kleuren van de armbanden zijn in zilver, goud en rosé mogelijk.
 
 

LES GEORGETTES ARMBANDEN

Les Georgettes armbanden is een Franse creatie van sieraden versierd met een verwisselbaar en omkeerbaar leder. Door deze bijzondere ontstane band tussen sieraden en leer, biedt de Les Georgettes collectie u de mogelijkheid om uw eigen unieke collectie van Les Georgettes te creëren. Binnen enkele seconden kun je de armbanden aanpassen naar jouw eigen smaak.

Les Georgettes, de trend uit Paris

Ieder zijn eigen stijl, ieder zijn eigen Les Georgettes armband. Les Georgettes armbanden zijn in Frankrijk een daverend succes, nu ook populair in Nederland! Het meest vernieuwende sieradenconcept van NU! Les Georgettes Paris.

Les Georgettes armband

Les Georgettes Paris is een Franse creatie van sieraden versierd met verwisselbare én omkeerbare leren banden. De armbanden van Les Georgettes biedt een keuze uit verschillende designs en kleuren in de armbanden. Een complete armband in de maat small, met een leren binnenkant die je kunt omdraaien, heb je al vanaf € 79,-. De meest brede, de large van 40 mm, heb je compleet voor € 119,-.

Les Georgettes materiaal

Alle armbanden van Les Georgettes zijn gemaakt van edelstaal. Verkrijgbaar in 3 breedtematen: small, medium en large. Leverbaar in drie kleuren, in rosé, zilver en gouden plating, in glanzende afwerking. Sommige modellen zijn ook in gematteerde uitvoering.

Les Georgettes prijzen

De prijs van een Les Georgettes armband is ook leuk te noemen:
Een armband van Les Georgettes SMALL is € 62,- voor 14 mm breed, exclusief leertje.
De Les Georgettes MEDIUM maat armband is € 80,- voor 25 mm breed, excl. leren vulling.
De prijs van de Les Georgettes LARGE armband is  € 96,- voor 40 mm breed, excl. leer.

Les Georgettes leer

Het leer is verkrijgbaar in basic en trendy kleurencombinaties. Het leer voelt zacht aan. Een Les Georgettes armbandleer is tweezijdig te dragen. Clip-en klem de band in enkele seconden in de armband om je Les Georgettes armband uit Paris aan te passen aan je eigen stijl. De losse leertjes gebruik je  om je armband kleur te geven. De prijzen zijn afhankelijk van de maat van de armband.

Een leren vulling voor een smalle armband van 14 mm. zijn alle kleuren leer € 17,-
De leertjes voor een medium armband van 25 mm. breedte is € 19,-
De armbandleertjes voor de breedste armband van Les Georgettes is € 23,-

Les Georgettes online

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van Les Georgettes?
Bekijk de vele combinaties en voorbeelden op onze shop met Les Georgettes online!
Juwelier de Grijff is officieel dealer Les Georgettes armbanden. Gratis verzending in Nederland.

Les Georgettes kopen

Bestel je Les Georgettes armband in jouw trendy kleurencombinatie. Ook een Les Georgettes armbandleer, die tweezijdig te dragen zijn, kun je los kopen bij juwelier de Grijff. Bestel je liever je armband van Les Georgettes online? Kijk dan bij onze JuweliersWebshop.nl. Wij verzenden niet alleen in Nederland, maar ook naar België en Duitsland. Clip-en klem de leren band in enkele seconden in de armband om je Les Georgettes armband uit Paris aan te passen aan je eigen stijl.

Juwelier de Grijff

Juwelier de Grijff sinds 1920!

Horloges
Sieraden
Trouwringen
Reparatie sieraden
Reparatie horloges
Sieraden graveren
Horloges graveren
Graveren cadeaus

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

Merken overzicht

Juwelier de Grijff is officieel dealer van vele merken horloges en sieraden. Vele bekende merken horloges en trendy sieraden.
Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk de merken in het overzicht.