Melano Ringen

Melano ringen Twisted en Vivid. Combineer eindeloos met jouw favoriete kleuren!

N

MELANO TWISTED

De Twisted serie van MelanO ringen bestaat uit moderne sieraden gemaakt van stainless steel. Net als bij de andere series zijn alle zettingen verwisselbaar. De ringen zijn leverbaar in edelstaal en de kleuren geelgoud en rosegoud.

N

MELANO VIVID

MELANO VIVID ringen zijn van stainless steel, in combinatie met kleurrijke stenen. Keuze uit drie verschillende kleuren edelstaal: Stainless steel, gold of rose gold. Ook bij de Melano Vivid ringen kun je de zettingen wisselen.

N

MELANO RINGEN

MelanO staat bekend om het sieradenconcept met verwisselbare elementen. De Melano Vivid en Twisted collectie zijn de moderne en kleurrijke series van Melano. MelanO ringen worden compleet gemaakt met de wisselbare gekleurde zettingen. De kleuren uit de collectie sluiten perfect aan bij de modetrends van dit moment.

Melano ringen Twisted: vele mogelijkheden.
De populaire ringen van de Melano Twisted collectie:
Dit is city chique pur sang.
Voor sterke persoonlijkheden, die houden van een twist.
Stijlvolle soepel draaiende vormen worden versterkt
door een eindeloos scala van briljante Meddy’s.
Met ingetogen en uitbundige kleuren.
Met een keur aan materialen en prikkelende iconen.
Twisted is mix and match. Twisted is meer. Veel meer.

Mogelijkheden Melano ringen Vivid.

MELANO RINGEN TWISTED EN VIVID

MelanO Twisted
De Twisted serie van MelanO ringen bestaat uit moderne sieraden gemaakt van stainless steel. Net als bij de andere series zijn alle zettingen verwisselbaar.
MelanO Twisted: verkrijgbaar in 2 maten.
De zettingen van MelanO Twisted zijn verkrijgbaar in 2 maten, gemaakt van edelsteen of zirkonia. Elke zetting uit de serie past op de armband of ring. Op de armband passen 2 zettingen.
De Twisted serie van Melano is een moderne serie gemaakt van stainless steel. De zettingen met mooie zirkonia’s of edelsteen zijn rond van vorm en in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Net als bij veel andere series van Melano zijn de zettingen verwisselbaar. Elke zetting uit deze serie past op jouw Twisted ring of armband. Op de armband kun je twee zettingen plaatsen. Kies jij voor een kleur of voor twee verschillende?
Je kan ook kiezen voor de curved ring, hierop passen twee zettingen uit de Twisted serie. De ring lijkt zich om jouw vinger heen te wikkelen.
De Resin serie van Melano Twisted is een prachtige serie met een frisse kleuren.

Melano Vivid
MelanO staat bekend door het sieradenconcept met verwisselbare elementen. De Melano Vivid collectie is de moderne en kleurrijke serie van Melano. Hij bestaat uit ringen en gekleurde zettingen van stainless steel, in combinatie met synthetische hars. De kleuren uit de collectie sluiten perfect aan bij de modetrends van dit moment.
De zettingen zijn er in frisse nieuwe kleuren zoals nude, taupe, fel geel en de kleur van dit moment: turquoise groen! Zelfs in de ringen vind je sommige kleuren zoals taupe terug.
NIEUW!! Nu ook fonkelende Zirkonia zettingen voor jouw Melano Vivid ring!

De MELANO VIVID ringen zijn van stainless steel, in combinatie met synthetische hars. Keuze uit drie verschillende kleuren edelstaal: Stainless steel, gold of rose gold.
Melano ringen Vivid: combineer en varieer! Kom langs voor jouw Vivid ring!

Melano sieraden staat bekend om de leuke wisselsystemen van VIVID en TWISTED die ze in de sieraden verwerken. Je verwisselt de steen met de zetting voor een andere kleur of materiaalsoort. Love to change! Zo past jouw sieraad bij je outfit of gelegenheid!

Juwelier de Grijff is officieel dealer en verkooppunt van Melano TWISTED en Melano VIVID.

Wil je meer ideeën zien van Melano ringen van MelanO Colours? Volg deze link naar Melano Colours.

Juwelier de Grijff

Juwelier de Grijff sinds 1920!

Horloges
Sieraden
Trouwringen
Reparatie sieraden
Reparatie horloges
Sieraden graveren
Horloges graveren
Graveren cadeaus

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

Merken overzicht

Juwelier de Grijff is officieel dealer van vele merken horloges en sieraden. Vele bekende merken horloges en trendy sieraden.
Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk de merken in het overzicht.