fbpx

OHM BEADS

Ohm Beads bedels van echt zilver.

N

OHM BEADS BEDELS

De bedels van OHM Beads passen ook op armbanden van andere bekende bedelspaarsystemen. OHM Bedels is bekend van de vele gespecialiseerde thema’s in de collectie.
Naast sterling zilveren bedels bestaat de collectie ook uit armbanden, bangles, murano glas bedels, colliers en accessoires zoals oorbellen.
N

OHM BEDELS PASSEN OP PANDORA

De OHM Bedels zijn gemaakt van echt zilver en zijn leuk te combineren met andere bedelmerken. De Ohm Beads passen ook op Pandora en Trollbeads.
N

OHM BEADS

OHM Bedels is wereldwijd erg populair vanwege de unieke en fraai gedetailleerde bedels van echt zilver. Het unieke aan de bedels van OHM is dat zij veel gespecialiseerde thema’s hebben, zoals bijvoorbeeld huisdieren, eten of zelfs een computerthema. Ook besteedt OHM veel aandacht aan het in beeld brengen van lokale tradities zoals de serie Going Dutch.
 
 

OHM BEADS

OHM Beads bedels van echt zilver.
Ohm Beads is een vernieuwende lijn met zilveren bedels voor armbanden. De OHM Beads zijn geinspireerd op alle dingen die jouw gevoel en emotie weergeven. Er bestaan nu al ontelbaar veel zilveren bedels van OHM  over liefde, familie, hobby’s, van natuur tot reizen en cultuur.

OHM Beads vs Pandora
Heb je al een bedelarmband? De OHM Beads passen er ook op! Spaar verder met de leuke thema’s en geniet van de mooie afwerking en details van de zilveren OHM Beads. De Ohm bedels passen op alle armbanden en kettingen zoals Pandora, Trollbeads, Tedora en veel meer.
Alle Ohm bedels zijn met de hand gemaakt en van echt sterling zilver. Bedels van OHM worden met veel liefde, aandacht en met trots gemaakt om de best mogelijke kwaliteit te garanderen. De OHM Beads en Charms zijn mooi gedetailleerd.

Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer OHM Beads bedels en armbanden. OHM Bedels en sieraden: Bekijk ook onze JuweliersWebshop!

OHM Beads Going Dutch!

Het Amerikaanse sieradenmerk OHM Beads heeft een leuke collectie bedels met een Nederlands thema onder de naam ‘Going Dutch’. De eerste OHM bedel uit deze serie Going Dutch is  gepresenteerd in 2015 bij een juwelier in Friesland en heeft de vorm van een typisch Nederlands skûtsje. De OHM bedel is uit sterling zilver vervaardigd. Het betreft een gelimiteerde editie met een oplage van maar 333 stuks wereldwijd. De overige bedels van de collectie Going Dutch van OHM komen binnenkort in Nederland, stuk voor stuk tijdens een evenement in samenwerking met één van de Nederlandse OHM Beads-dealers.

Deze tweede Going Dutch OHM bedel, een Hollandse fiets, is ook gemaakt van echt zilver die zowel als bedel en als hanger gebruikt kan worden, werd bij een Juwelier in Lelystad overhandigd aan Lelystad’s ambassadrice, Edsilia Rombley. Van de fietsbedel, die de naam ‘Ride Me’ heeft gekregen, is een gelimiteerde oplage van 333 stuks. Elke fiets is uniek. In iedere bedel staat een serienummer gegraveerd. De fiets kan ook goed als hanger gedragen worden.

Baby Beads van OHM
Gek op je baby? Of is er een kleintje op komst? De serie baby van Ohm zijn erg leuk. Ook om te krijgen als mama en oma! ?

OHM Beads
Er is altijd wel een leuke reden te bedenken om een OHM bedel cadeau te geven of juist om te krijgen!

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

Merken overzicht

Juwelier de Grijff is officieel dealer van vele merken horloges en sieraden. Vele bekende merken horloges en trendy sieraden.
Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk de merken in het overzicht.