fbpx
N

Juwelier de Grijff Zutphen

Sinds 1920 is Juwelier de Grijff in Zutphen. Opa startte de winkel in de Turfstraat. Op nummer 4, later bakkerij Kelderman.
N

Beukerstraat 15

In de jaren 30 verhuisde de winkel naar de Beukerstraat. Tegenwoordig parfumerie Douglas.
N

Juwelier de Grijff 50 jaar!

De winkel werd stevig verbouwd. Tevens een feestelijke opening samen met het 50-jarig jubileum.
N

Sprongstraat en 100 jaar!

De verhuizing van de Beukerstraat naar de Sprongstraat in 2015.

JUWELIER DE GRIJFF ZUTPHEN

OVER ONS SINDS 1920

Sinds 1920 is Juwelier de Grijff een begrip in Zutphen en omliggende plaatsen. Oók uw adres voor sieraden, trouwringen en horloges. Opa de Grijff begon in 1920 aan de Turfstraat. Na de verhuizing naar de Beukerstraat heeft Vader Herman de Grijff met moeder Hanny de winkel overgenomen. Vervolgens heeft zoon Jaap de Grijff met Yvonne het familiebedrijf doorgezet in de Beukerstraat. In 2015 heeft broer Martin de Grijff de winkel overgenomen en vond de verhuizing naar de Sprongstraat plaats. Op de huidige locatie aan de Sprongstraat, vieren wij het 100 jarig jubileum van Juwelier de Grijff Zutphen!

Vragen? Binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord.
Of bel direct naar onze winkel tijdens winkelopeningstijden.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.