fbpx

Quoins munten en sieraden

Grote collectie QUOINS munten, hangers en sieraden.

N

QUOINS MUNTEN EN HANGERS

Het trendy merk Quoins munten en sieraden heeft een uitgebreide collectie munten die je kunt wisselen. De Quoins muntenhangers
en disks heb je in verschillende maten. Small, medium en large. Ook heb je Quoins munten in drie verschillende kleuren: Rosekleur, goud kleurig en edelstaal. Dit kun je gemakkelijk aanpassen bij andere sieraden die je draagt. De munten (disks) doe je in de munthangers. Deze hangers heb je ook weer in drie verschillende groottes en kleuren. Het leuke is dat je deze hangers twee kanten kunt dragen. De ene kant is glad en de andere kant heeft een leuk werkje of steentjes erin zodat je met de munten ook weer kan combineren. De Quoins hangers hang je uiteraard aan een collier (ketting).
N

QUOINS SIERADEN

Quoins sieraden is het merk met vele munten en hangers. De hippe trend voor modieuze vrouwen!
Met de munthangers van Quoins kies je voor de uitstraling die bij jou past. Elke dag een ander outfit? Elke dag een ander sieraad? Dit kan bij Quoins. Elke vrouw houdt ervan om elke dag een ander sieraad te kunnen dragen. Hoe meer hoe beter. Met de munten van Quoins kun je eindeloos combineren. De Quoins munthangers staan voor Quality en Coins. Quoins munten en sieraden is kwaliteit in munten!
N

MUNTEN KETTINGEN

De Quoins colliers bestaan uit jasseron schakels en zijn ook in verschillende kleuren en lengtes verkrijgbaar. Je hebt zes verschillende lengtes die variëren van een lengte van 45 cm tot en met een lengte van 90 cm. De munten kettingen zijn er in twee verschillende diktes. Dit is een dikte van 3 mm en een dikte van 4 mm. Zo kan je verschillende kettingen met elkaar combineren. Het is juist leuk om colliers van verschillende lengtes bij elkaar te dragen. De munten zijn eenvoudig te wisselen. De munt kan je ook niet verliezen. Door de munt in de munthanger te doen en de munthanger aan een ketting te hangen zorgt dat ervoor dat de munthanger niet open kan. Een veilige sluiting dus.

QUOINS MUNTEN EN HANGERS

Trendy Quoins hangers en colliers voor munten van Quoins Sieraden
Varieer eindeloos met alle mogelijkheden van Quoins muntenhangers en sieraden!
NIEUW: Quoins Sieraden webshop kijk & koop nu Quoins hangers en munten online!
Ga hier direct naar onze webshop voor Quoins online, onderdeel van Juwelierswebshop.nl

Grote collectie QUOINS munten, hangers en sieraden. Het trendy merk Quoins sieraden heeft een uitgebreide collectie munten en hangers die je kunt wisselen.

QUOINS MUNTEN EN SIERADEN WISSELEN

De Quoins munten kun je eenvoudig wisselen in jouw favoriete hanger. De hangers zijn leverbaar in drie maten: small, medium en large. Wil je liever een strakke hanger? Of juist met steentjes? In zilverkleur of goudkleur? Met Quoins kan het allemaal!

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.