fbpx

REPARATIE SIERADEN EN HORLOGES.

Reparaties sieraden van Goud en Zilver. Reparaties van horloges. Graveren van sieraden.
Het bekende adres voor je reparatie van gouden en zilveren sieraden en horloges.

N

ADVIES

In onze winkel geven wij u graag meer informatie en persoonlijk advies, afgestemd op uw wensen
en voor uw gelegenheid.

N

BETEKENIS

Een sieraad ter ere van een jubileum of een cadeau voor een geliefde, het geven van een sieraad is altijd van blijvende betekenis.

 
N

SERVICE

Graag ontmoeten wij u in onze winkels in de Sprongstraat te Zutphen en bieden wij u onze blijvende service voor onderhoud en reparatie.

N

ONDERHOUD

In onze eigen ateliers verzorgen wij graag het onderhoud van uw sieraden en horloges. Ook reparaties voeren wij zelf uit.

 

Juwelier de Grijff voor reparaties en atelier werk door eigen goudsmeden.

De Grijff juweliers in Zutphen is hét adres voor reparatie van bijna alle sieraden en horloges.

Van het vervangen van een batterij tot het reviseren van uw horloge.
Van het solderen van een oogje tot het repareren van speciale sieraden.
Onze horlogemaker en goudsmid staan garant voor een vakkundige service.
Een persoonlijk en deskundig advies staat bij ons voorop.

U kunt bij ons terecht voor de volgende reparatie services voor sieraden en horloges:

REPARATIE SIERADEN VAN ZILVER EN GOUD:

Alle voorkomende reparaties en solderingen worden door onze eigen goudsmeden verzorgd waardoor een snelle afwikkeling en juiste uitvoering gegarandeerd kan worden.

Stenen en zettingen:
Alle zettingen van uw dierbare stenen kunnen wij onderhouden en repareren. Onze zetter heeft ruime ervaring in alle soorten zettingen. Zowel voor herstelwerk als nieuw persoonlijk werk.

Eigen ontwerp of Speciale sieraden:
Eigen ontwerpen van uw sieraden, met bijvoorbeeld een emotionele waarde, waar we iets bijzonders van kunnen maken. Bijvoorbeeld een ring vermaken tot een nieuwe “look”. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

REPARATIE HORLOGES:

Batterijen en horlogebanden kunnen in de meeste gevallen binnen korte tijd worden vervangen. Wij verzorgen alle voorkomende reparaties, zowel onderhoud van moderne quartz horloges tot revisies en restauraties van oude mechanische horloges. Deskundige uitvoering van uw reparatie. Indien gewenst, vooraf een vrijblijvende prijsopgave.

Bij Juwelier de Grijff verzorgen wij reparaties en atelier werk door onze eigen goudsmeden en horlogesmakers. In onze winkels geven wij u graag meer informatie en advies.

GRAVEREN
Een persoonlijk geschenk maakt u door sieraden en horloges te laten graveren bij de Grijff juweliers in Zutphen.

SIERADEN GRAVEREN

Sieraden koopt u vaak met een bepaald persoonlijk idee in uw hoofd. Om deze persoonlijke wens kracht bij te zetten kunt u de sieraden ook laten graveren. Natuurlijk is het gebruikelijk bij trouwringen een ringgravure te laten plaatsen. Maar er zijn nog veel andere mogelijkheden en redenen om voor een gravure te kiezen. Bij een jubileum is het gebruikelijk de datum en de naam van de organisatie mee te geven. De naam van je vriend of vriendin? Het kan allemaal. Waarom zou u dat niet in het geschenk zetten zodat de attente gedachte niet verloren gaat met het verloop van de jaren. U kunt ook voor u zelf een sieraad kopen en hier iets persoonlijks in laten graveren. Voor jezelf, of om als cadeau te geven!

GRAVEREN CADEAU KINDEREN

Bij de geboorte van uw kind kunt u een mooi naamplaatje uitkiezen en deze met een wens voor de toekomst laten graveren. Uw kind zal hier dan altijd aan herinnerd worden. Vaak laten mensen ringen graveren maar het is ook mogelijk op andere sieraden zoals:
Armbanden, de plaatarmbanden voor de kleintjes zijn een echte aanrader met de naam van het kind.
Hangers, denk aan de kinderkopjes of gewoon een lief hartje!

BESTEK GRAVEREN
Het graveren van kinderbestek is ook een jarenlange herinnering. De gravure van de naam op het bestek is erg leuk.

SPAARPOT GRAVEREN
De meeste zilverkleurige Spaarpotten in onze collectie zijn te graveren.

HORLOGES GRAVEREN

Horloges kunnen op de achterzijde gegraveerd worden. Meestal past een naam en datum prima. Zodat je je eigen persoonlijke cadeau creeert. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

GRAVEREN LETTERTYPE
Wij adviseren je altijd bij de keuze van het geschikte lettertype voor de gravure. Ieder artikel is namelijk anders. Een mooi sierlijk lettertype is altijd leuk, zeker voor meisjes. Een stoere blokletter kan weer mooi bij een jongen. Wij hebben verschillende mogelijkheden, zelfs het lettertype is persoonlijk!

GRAVEREN PRIJS
Afhankelijk van het artikel en de tekst, het aantal tekens, geven wij u graag de exacte prijs bij ons advies. Wist u dat de meeste lettergravures nog geen € 10,- kosten?

Wilt u iemand verassen met een persoonlijk geschenk? Dan is een gravure in een sieraad uitermate geschikt, wij kunnen vele sieraden voorzien van een persoonlijke naam, datum, tekst of zelfs boodschap.
Juwelier de Grijff heeft mooie sieraden voor iedere stijl die u eenvoudig kunt laten graveren. Kom langs in onze winkel, wij geven graag persoonlijk advies!

Gaatjes schieten Zutphen

Voor gaatjes schieten voor oorbellen in Zutphen ben je bij Juwelier de Grijff bij het juiste adres. Bekijk de volgende pagina voor heel veel informatie: Gaatjes schieten bij Juwelier de Grijff Zutphen. 

HUIDVRIENDELIJK

Als u op zoek bent naar een huidvriendelijk horloge of sieraad met een hoog draag comfort, bent u aan het goede adres bij Boccia Titanium horloges en sieraden. Bekijk de collectie BOCCIA Titanium voor dames en heren bij Juwelier de Grijff in Zutphen.. Wij zijn officieel dealer Boccia titanium horloges en sieraden.

 

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.

Beoordeel Juwelier de Grijff Zutphen op Google.nl