fbpx

Seiko Astron Horloges

Seiko Astron GPS Solar horloges voor heren.

SEIKO ASTRON HORLOGES GPS SOLAR

Altijd en overal exact weten hoe laat het is? Dat kan met de Seiko Astron GPS Solar horloges. Het Seiko Astron horloge wordt razend snel op de goede tijd gezet. Met een druk op de knop bepaalt dit horloge exact waar u zich op aarde bevind en stelt vervolgens de tijdzone in. De tijd van het horloge is zo exact dat er nauwelijks een afwijking zal zijn. Dit alles komt door een super betrouwbaar GPS netwerk van Seiko. Uw ASTRON horloge maakt verbinding met minimaal 4 satellieten. Altijd de juiste tijd, altijd de juiste datum. Waar u ook ter wereld bent!

N

SEIKO ASTRON DESIGN

Seiko Astron horloges zijn moderne horloges vanwege hun sportieve en elegante design. Wij bieden de complete premium collectie Seiko Astron horloges.

 
N

SOLAR POWER

Seiko Astron horloges zijn voorzien van solar-power techniek. Een batterij is niet nodig. De accu in het SEIKO uurwerk wordt automatisch opgeladen door het licht!

 
N

ASTRON GPS

Seiko Astron GPS. Satelliet gestuurde horloges. Deze modellen staan altijd op de juiste tijd en datum. Zorgeloos genieten, geen omkijken naar je SEIKO horloge met GPS.

 

Seiko Astron Limited Edition Solar GPS

Dit Seiko Astron Limited Edition Solar GPS Heren horloge SSE105J1 dankt zijn prachtige voorkomen aan de luxe zwarte leren band met luxe vouwsluiting in combinatie met de elegante ronde rose titanium kast. Let op! Anti allergisch en een prachtige parelmoeren wijzerplaat. Dit top model is voorzien van saffier glas heeft een waterdichtheid van 10 ATM. Geschikt voor de meeste vormen van watersport behalve duiken met perslucht. Naast de perpetual kalender beschikt dit model ook over een wereldtimer functie om meerdere tijden tegelijk te bekijken. Het gebruikte uurwerk is een solar uurwerk met Perpetual Calender. GPS uurwerk, aangestuurd door satellieten. Hierdoor staat het horloge altijd op de juiste tijd en datum. Met een Seiko horloge weet u dat u kiest voor kwaliteit die gewaarborgd is door de enorme kennis en innovatief vermogen van het merk Seiko Watches. Kortom een merk met top reputatie! U heeft op het horloge 2 jaar garantie op het uurwerk. Geleverd in luxe Seiko Watch box, gratis bij u thuis afgeleverd.

Bekijk de collectie Seiko horloges Astron bij officieel dealer Juwelier de Grijff Zutphen. Liever online bestellen? Ook dat kan, bestel je horloge veilig en gemakkelijk online bij onze horloge en sieraden webshop: JuweliersWebshop.nl.

SEIKO ASTRON GEBRUIKSAANWIJZING

Seiko Astron gebruiksaanwijzing in het Nederlands. Wil je alle functies en de werkwijze ontdekken van je Seiko Astron horloge? Afhankelijk van het type GPS SOLAR uurwerk kun je hier de juiste Nederlandse versie vinden. Het kaliber nummer van het uurwerk in jouw SEIKO ASTRON staat op de achterdeksel.

Seiko Astron kaliber 8X22 – kaliber 8X53 – kaliber 8X82

De laatste innovatie op horloge gebied door het merk Seiko is de ASTRON serie met het nieuwe GPS solar uurwerk. Dit nieuwe uurwerk maakt het mogelijk om overal op de wereld de juiste locale tijd te tonen. Het model update éénmaal per dag de tijd automatisch, of direct op aanvraag van de gebruiker. Het model past de tijd, tijdzone en datum automatisch zodra het model de locatie bepaald heeft. Juwelier de Grijff Zutphen is trots u deze nieuwe Seiko Astron horloges te kunnen aanbieden.
De uurwerken (Calibers) die momenteel in de Seiko Astron modellen gebruikt worden:
8X82 GPS Solar Chronograaf
8X53 GPS Solar Dual-Time
8X22 GPS Solar World-Time
Bent u op zoek naar het SEIKO Astron model uit de TV reclame? Klik dan hier voor het type Seiko Astron

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.

Beoordeel Juwelier de Grijff Zutphen op Google.nl