fbpx

SEIKO HORLOGES

Seiko Horloges voor dames en heren bij officieel dealer Juwelier de Grijff Zutphen.

 
N

SEIKO HORLOGES HEREN

De collectie SEIKO herenhorloges bestaat uit sportieve modellen waarin veel roestvrij staal is verwerkt. De Seiko horloges heren zijn onderdeel van onze volledige collectie SEIKO horloges.

 
N

SEIKO MODELLIJNEN

De Seiko horloges zijn opgedeeld in de Seiko Astron, Seiko Presage, Seiko 5 Sprots en de Seiko Prospex. Voor wie een kwalitatief en innovatief horloge wil is bij SEIKO aan het juiste adres.

N

SEIKO HORLOGES DAMES

Seiko dameshorloges zijn elegante en chique horloges voor zeer betaalbare prijzen. De Seiko horloges voor dames zitten vol met moderne techniek.

 
Seiko Prospex
Seiko horloge dames

 SEIKO HORLOGES

Ieder Seiko horloge zit vol met unieke eigenschappen.

Seiko horloges. Het bekende en populaire merk SEIKO is vooruitstrevend in horlogetechniek met unieke kenmerken. Onze collectie SEIKO horloges bestaat uit scherp geprijsde SEIKO dameshorloges en SEIKO herenhorloges, waaronder ook de topcollectie Seiko Sportura en Kinetic. De Kinetic serie zijn horloges die zichzelf opladen met behulp van beweging, zodat je nooit je batterijtje hoeft op te laden.

Seiko horloge collectie

Seiko horloges worden gemaakt voor dames en heren en er is dan ook sprake van een brede horlogecollectie van modellen met prachtige designs en innovatieve technieken. Seiko is al meer dan honderd jaar een horlogemerk dat bekend staat om de vernieuwende technologieën op het gebied van horloges. Dat ziet u ook terug in het aanbod van Seiko horloges die bestaat uit Seiko dameshorloges en Seiko herenhorloges. Deze horloges van Seiko beschikken over unieke kenmerken en functionaliteiten. Bovendien zijn deze horloges bijzonder stijlvol qua ontwerp met klassieke en elegante modellen tot exemplaren met een stoere en robuuste vormgeving.

Officieel Seiko dealer

Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer en verkooppunt van Seiko horloges.

Seiko online bij JuweliersWebshop.nl

Bekijk en shop direct online bij onze horloge webshop: Seiko horloges op JuweliersWebshop.nl

SEIKO

Vele Seiko horloges uit de series Quartz, Kinetic, Solar en Prospex.

SEIKO is een van de oudste horlogemerken ter wereld. Ontstaan in 1881 in Tokio Japan. SEIKO begon met de productie van zakhorloges en is nu een van de leiders op het gebied van innovatie in de horlogemarkt. Innovaties als een SEIKO horloge met Kinetic tot de hedendaagse primeurs als een eeuwigdurende kalender en een uurwerk dat zichzelf gelijk zet.

Seiko horloges van JuweliersWebshop

Met namen als Kinetic Autorelay, Autorelay, Perpetual calender en Spring Drive voor hun uurwerken zijn SEIKO horloges een begrip geworden binnen de horloge industrie. De collecties bestaan uit de topmodellen van de Seiko Astron serie, de luxe Seiko Presage en de sportieve Seiko Prospex. Voor wie een kwalitatief en innovatief horloge wil is bij SEIKO aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online bij officieel Seiko dealer JuweliersWebshop.nl. Seiko horloges op JuweliersWebshop.nl

SEIKO PRESAGE HORLOGES
Seiko Presage horloges vormen een hoogwaardige collectie binnen de Seiko familie. Alle horloges hebben een krasvrij saffier glas en ze zijn voorzien van kwalitatief bijzonder hoogwaardige uurwerken, met de modernste technieken, zoals een automatisch uurwerk. Ook zijn er modellen quartz kinetic, kinetic auto-relay en Perpetual Calendar.

Seiko Presage

Seiko Presage

De essentie van de Presage collectie ligt op het snijvlak van klassiek en modern. De creatieve harmonie tussen deze 2 tegenpolen is de inspiratiebron bij het creëren van dress horloges waarin toptechnologie op schitterende wijze samenvloeit met architecturaal design.

Presage is al een aantal jaren SEIKO’s toonaangevende ‘dress’ collectie waarin de stijlen klassiek en modern elkaar op prachtige wijze ontmoeten. Het ontwerp van de Presage collectie is geïnspireerd op tegenstellingen in architectuur, waarbij invloeden uit het Classisme en Art Deco te herkennen zijn. Seiko bewijst met het design van Presage dat juist deze tegenstellingen het karakteristieke Premier horloge zeer aantrekkelijk maken.

Kinetic Perpetual

De top in SEIKO’s Kinetic collectie Kinetic Perpetual is het bewijs van SEIKO’s controle over energie-management. Net als bij ieder Kinetic kaliber, voorzien de kinetische arm- en polsbewegingen van de drager het horloge van energie. Maar het geniale van Kinetic Perpetual is dat het kaliber zich in een ‘slaap modus’ zet als het horloge niet wordt gedragen. Waarbij het tot 4 jaar lang tijd en datum (rekening houdend met schrikkeljaren) onthoudt. Het horloge ‘ontwaakt’ zodra het wordt opgepakt en zet zichzelf automatisch op de juiste tijd en datum. Een Kinetic Perpetual is tot februari 2100 helemaal up-to-date.

Seiko Premier Horloges Dames

De essentie van de Premier collectie ligt op het snijvlak van klassiek en modern. De creatieve harmonie tussen deze 2 tegenpolen is de inspiratiebron bij het creëren van dress horloges waarin toptechnologie op schitterende wijze samenvloeit met architecturaal design.

Seiko prospex

 Seiko Prospex

Serious watches for serious sports, SEIKO Prospex Men.

Voor de ware horlogemaker is het bouwen van een Adventure Sports horloge – te land, ter zee of in de lucht – één van de grootste uitdagingen. Nadat SEIKO in 1965 haar eerste duikershorloge lanceerde, is het merk continu bezig geweest om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die professionele gebruikers stellen aan hun horloge. In SEIKO Prospex horloges komt alle opgebouwde expertise samen in één collectie met waarlijk professionele specificaties. Prospex. Serious watches for serious sports. SEIKO Prospex viert 50 jaar duikershorloges

Seiko Prospex duikhorloges

In 1965 introduceerde SEIKO zijn eerste Diver’s Watch. Na 50 jaar lang de ene na de andere uitdaging te hebben overwonnen, is SEIKO’s lijst van innovaties in deze voor horlogemakers uitdagendste arena lang en respectabel. Een paar voorbeelden: de eerste Diver’s Watch met een titanium kast, het bedenken van de bekende ‘accordeon-band’, de introductie van de 2-delige kast en het ontwikkelen van wijzers met een ongeëvenaarde afleesbaarheid. SEIKO groeide van pionier uit tot dé standaard van vandaag. Met gepaste trots vermelden we hierbij dat de ISO 6425 norm voor duikershorloges is ontwikkeld op basis van SEIKO’s eigen normen.

 

SEIKO SOLAR HORLOGES

Seiko horloges Solar, allen voorzien van Solar techniek. Het vervangen van de batterij is verleden tijd. Onder de lichtdoorlatende wijzerplaat is een zonnecel gemonteerd. Deze zet licht om in energie welke wordt opgeslagen in een accu. Deze horloges hebben een zeer lange reserve energie. Afhankelijk van het type uurwerk varieert dit van weken tot zelfs maanden.

SEIKO techniek
Seiko (anno 1881) staat voor ruim 130 jaar innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties – van klassiek tot sportief. Als enige fabrikant ter wereld is Seiko in staat om hoogwaardige horlogetechnologieën als Mechanisch, Quartz, Kinetic, GPS en Solar volledig in eigen huis te maken. Inclusief alle benodigde componenten!

 

SEIKO HORLOGES voor dames en heren

Het horlogemerk Seiko heeft vele modellen voor heren en dames

Seiko horloges. Bekijk de vele modellen SEIKO dameshorloges en SEIKO herenhorloges bij Juwelier de Grijff Zutphen.

Seiko 5 Sports

De bekende sportieve horloges met automatisch uurwerk in de vernieuwde serie Seiko 5 Sports. Ieder horloge heeft een duikhorloge uitstraling. Sportief en tijdloos. Leverbaar in vele kleuren combinaties met verschillende horlogebanden. De Seiko 5 automaat loopt door beweging van de pols.

Bekijk ook ook de Seiko 5 Sports collectie bij Juwelier de Grijff in Zutphen.

Officieel Seiko horloges dealer
Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer van Seiko horloges.

Bekijk ook onze collectie Seiko Astron horloges!

Vergelijk en bekijk onze Seiko horloges ook online bij onze JuweliersWebshop.nl

Seiko horloges dames

Seiko horloges heren

Seiko 5 Sports Automaat

Seiko Premier

Seiko Presage

Seiko Prospex

En de topmodellen van de Seiko Astron GPS serie

 

Seiko Prospex

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.