fbpx

SEIKO HORLOGES

Seiko Horloges voor dames en heren bij officieel dealer Juwelier de Grijff Zutphen.

 
N

SEIKO HORLOGES HEREN

De collectie SEIKO herenhorloges bestaat uit sportieve modellen waarin veel roestvrij staal is verwerkt. De Seiko horloges heren zijn onderdeel van onze volledige collectie SEIKO horloges.

 
N

SEIKO MODELLIJNEN

De Seiko horloges zijn opgedeeld in de Seiko Sportura, Seiko Premier en de Seiko Velatura. Voor wie een kwalitatief en innovatief horloge wil is bij SEIKO aan het juiste adres.

 
N

SEIKO HORLOGES DAMES

Seiko dameshorloges zijn elegante en chique horloges voor zeer betaalbare prijzen. De Seiko horloges voor dames zitten vol met moderne techniek.

 

SEIKO HORLOGES

Ieder Seiko horloge zit vol met unieke eigenschappen.

Seiko horloges. Het bekende en populaire merk SEIKO is vooruitstrevend in horlogetechniek met unieke kenmerken. Onze collectie SEIKO horloges bestaat uit scherp geprijsde SEIKO dameshorloges en SEIKO herenhorloges, waaronder ook de topcollectie Seiko Sportura en Kinetic. De Kinetic serie zijn horloges die zichzelf opladen met behulp van beweging, zodat je nooit je batterijtje hoeft op te laden.

Seiko horloges worden gemaakt voor dames en heren en er is dan ook sprake van een brede horlogecollectie van modellen met prachtige designs en innovatieve technieken. Seiko is al meer dan honderd jaar een horlogemerk dat bekend staat om de vernieuwende technologieën op het gebied van horloges. Dat ziet u ook terug in het aanbod van Seiko horloges die bestaat uit Seiko dameshorloges en Seiko herenhorloges. Deze horloges van Seiko beschikken over unieke kenmerken en functionaliteiten. Bovendien zijn deze horloges bijzonder stijlvol qua ontwerp met klassieke en elegante modellen tot exemplaren met een stoere en robuuste vormgeving.

Officieel Seiko dealer

Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer en verkooppunt van Seiko horloges.

Seiko online bij JuweliersWebshop.nl

Bekijk en shop direct online bij onze horloge webshop: Seiko horloges op JuweliersWebshop.nl

SEIKO

Vele Seiko horloges uit de series Quartz, Kinetic, Solar, Sportura, Premier en Prospex.

SEIKO is een van de oudste horlogemerken ter wereld. Ontstaan in 1881 in Tokio Japan. SEIKO begon met de productie van zakhorloges en is nu een van de leiders op het gebied van innovatie in de horlogemarkt. Innovaties als een SEIKO horloge met Kinetic tot de hedendaagse primeurs als een eeuwigdurende kalender en een uurwerk dat zichzelf gelijk zet.
Seiko horloges van JuweliersWebshop
Met namen als Kinetic Autorelay, Autorelay, Perpetual calender en Spring Drive voor hun uurwerken zijn SEIKO horloges een begrip geworden binnen de horloge industrie. De collecties bestaan uit de topmodellen van de Seiko Astron serie, de luxe Seiko Premier en de sportieve Seiko Sportura. Voor wie een kwalitatief en innovatief horloge wil is bij SEIKO aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online bij officieel Seiko dealer.

SEIKO PREMIER HORLOGES
Seiko Premier horloges vormen een hoogwaardige collectie binnen de Seiko familie. Alle horloges hebben een krasvrij saffier glas en ze zijn voorzien van kwalitatief bijzonder hoogwaardige uurwerken, met de modernste technieken, zoals quartz kinetic, kinetic auto-relay en Perpetual Calendar.

Seiko Premier

De essentie van de Premier collectie ligt op het snijvlak van klassiek en modern. De creatieve harmonie tussen deze 2 tegenpolen is de inspiratiebron bij het creëren van dress horloges waarin toptechnologie op schitterende wijze samenvloeit met architecturaal design.

Premier is al een aantal jaren SEIKO’s toonaangevende ‘dress’ collectie waarin de stijlen klassiek en modern elkaar op prachtige wijze ontmoeten. Het ontwerp van de Premier collectie is geïnspireerd op tegenstellingen in architectuur, waarbij invloeden uit het Classisme en Art Deco te herkennen zijn. Seiko bewijst met het design van Premier dat juist deze tegenstellingen het karakteristieke Premier horloge zeer aantrekkelijk maken.

Kinetic Perpetual

De top in SEIKO’s Kinetic collectie 
Kinetic Perpetual is het bewijs van SEIKO’s controle over energie-management. Net als bij ieder Kinetic kaliber, voorzien de kinetische arm- en polsbewegingen van de drager het horloge van energie. Maar het geniale van Kinetic Perpetual is dat het kaliber zich in een ‘slaap modus’ zet als het horloge niet wordt gedragen. Waarbij het tot 4 jaar lang tijd en datum (rekening houdend met schrikkeljaren) onthoudt. Het horloge ‘ontwaakt’ zodra het wordt opgepakt en zet zichzelf automatisch op de juiste tijd en datum. Een Kinetic Perpetual is tot februari 2100 helemaal up-to-date.

Seiko Premier Horloges Dames

De essentie van de Premier collectie ligt op het snijvlak van klassiek en modern. De creatieve harmonie tussen deze 2 tegenpolen is de inspiratiebron bij het creëren van dress horloges waarin toptechnologie op schitterende wijze samenvloeit met architecturaal design.

Seiko Sportura

De Seiko Sportura horloges zijn. Voor elke topsporter het juiste Sportura horloge.

Alleen een merk als SEIKO met ruim 50 jaar ervaring op topsportniveau kan een horlogelijn als Sportura maken. Sportura zorgt ervoor dat sportliefhebbers precies dát horloge krijgen wat ze nodig hebben. Sportura. De kracht van ervaring. Van Kinetic GMT horloges voor veeleisende avonturiers tot chronografen voor een foutloze tijdwaarneming bij sportactiviteiten, Sportura biedt sportieve mannen en vrouwen precies het horloge dat ze zoeken.

SEIKO Sportura en Novak Djokovic.
SEIKO is officieel watch partner van Novak Djokovic. En Sportura vormt het sportieve hart van Novak’s SEIKO collectie. Bij training, huldiging of ontspanning, Novak wil onder alle omstandigheden een horloge dat de toon zet.
Net als hijzelf op de baan doet. Sportura is zijn keuze als het om zijn chronograaf gaat. De 2015 Sportura collectie bewijst het eens temeer: alleen als je als horlogemaker op het hoogste topsportniveau over ruim 50 jaar ervaring beschikt, ben je in staat om een chronograaf te bouwen die past bij één van de allerbeste tennissers van deze tijd.

Sportura en Darya Klishina.
De Sportura damescollectie verbindt op unieke wijze kracht met schoonheid. Perfecte tijdwaarneming wordt een esthetisch genoegen. Precisie, presteren als het moet, en de kracht om nooit op te geven… dat is wat Sportura gemeen heeft verspringster Darya Klishina. Darya is een rijzende ster binnen de internationale atletiekwereld.

Seiko Velatura horloges
Seiko Velatura is Watch Partner van de 49er Class.

Seiko prospex

 

Seiko Prospex

Serious watches for serious sports, SEIKO Prospex Men.

Voor de ware horlogemaker is het bouwen van een Adventure Sports horloge – te land, ter zee of in de lucht – één van de grootste uitdagingen. Nadat SEIKO in 1965 haar eerste duikershorloge lanceerde, is het merk continu bezig geweest om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die professionele gebruikers stellen aan hun horloge. In SEIKO Prospex horloges komt alle opgebouwde expertise samen in één collectie met waarlijk professionele specificaties. Prospex. Serious watches for serious sports.

SEIKO Prospex viert 50 jaar duikershorloges

Seiko Prospex duikhorloges

In 1965 introduceerde SEIKO zijn eerste Diver’s Watch. Na 50 jaar lang de ene na de andere uitdaging te hebben overwonnen, is SEIKO’s lijst van innovaties in deze voor horlogemakers uitdagendste arena lang en respectabel. Een paar voorbeelden: de eerste Diver’s Watch met een titanium kast, het bedenken van de bekende ‘accordeon-band’, de introductie van de 2-delige kast en het ontwikkelen van wijzers met een ongeëvenaarde afleesbaarheid. SEIKO groeide van pionier uit tot dé standaard van vandaag. Met gepaste trots vermelden we hierbij dat de ISO 6425 norm voor duikershorloges is ontwikkeld op basis van SEIKO’s eigen normen.

Prospex Special Editions

50 Diver Zwart

In 2015 viert SEIKO het 50-jarig jubileum met een 4-tal spectaculaire Prospex Special Edition duikers: 2 Kinetic GMT Divers en 2 Automaat Divers. Zowel de Kinetic als de Automaat Divers zijn voorzien van de befaamde dubbele kastconstructie, die het horloge extra beschermt tegen schokken. Deze Prospex Special Editions zijn gelimiteerd in productieduur: ze worden uitsluitend in het jubileumjaar 2015 geproduceerd. De vermeldingen ‘Special Edition’ en ‘50th Anniversary’ zijn in het achterdeksel van de horloges gegraveerd; en alle modellen worden geleverd in een speciale, fraaie gift box.

SEIKO SOLAR HORLOGES

Seiko horloges Solar, allen voorzien van Solar techniek. Het vervangen van de batterij is verleden tijd. Onder de lichtdoorlatende wijzerplaat is een zonnecel gemonteerd. Deze zet licht om in energie welke wordt opgeslagen in een accu. Deze horloges hebben een zeer lange reserve energie. Afhankelijk van het type uurwerk varieert dit van weken tot zelfs maanden.

SEIKO techniek
Seiko (anno 1881) staat voor ruim 130 jaar innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties – van klassiek tot sportief. Als enige fabrikant ter wereld is Seiko in staat om hoogwaardige horlogetechnologieën als Mechanisch, Quartz, Kinetic, GPS en Solar volledig in eigen huis te maken. Inclusief alle benodigde componenten!

 

SEIKO HORLOGES OVERZICHT

Het horlogemerk Seiko heeft vele modellen voor heren en dames

Seiko horloges. Bekijk de vele modellen SEIKO dameshorloges en SEIKO herenhorloges.
Dit overzicht toont horloges van Seiko met de in Nederland leverbare horloges voor dames en heren.

Seiko 5 Sports

De bekende sportieve horloges met automatisch uurwerk in de vernieuwde serie Seiko 5 Sports. Ieder horloge heeft een duikhorloge uitstraling. Sportief en tijdloos. Leverbaar in vele kleuren combinaties met verschillende horlogebanden. De Seiko 5 automaat loopt door beweging van de pols.

Bekijk ook ook de Seiko 5 Sports collectie bij Juwelier de Grijff in Zutphen.

Officieel Seiko horloges dealer
Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer van Seiko horloges.

Bekijk ook onze collectie Seiko Astron horloges!

Vergelijk en bekijk onze Seiko horloges ook online bij onze JuweliersWebshop.nl

Seiko horloges dames

Seiko horloges heren

Seiko 5 Sports Automaat

Seiko Premier

Seiko Presage

Seiko Prospex

En de topmodellen van de Seiko Astron GPS serie

 

Seiko horloges online bij JuweliersWebshop.nl

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.