fbpx

TROLLBEADS

Juwelier de Grijff is officieel dealer Trollbeads dealer en verkooppunt in Zutphen!
De bedels van Trollbeads zijn de mooiste en meest gedetailleerde van alle bedelmerken. In de grote collectie zit voor de echte fan altijd wel een leuke bedel bij. De steeds vernieuwende collectie maakt het merk uniek.

N

TROLLBEADS ARMBANDEN EN BEDELS

De oorsprong van de Trollbeads armbanden en bedels begon in 1976. Søren Silversmith in Denemarken ontwierp de eerste kraal dat met maar liefst zes kleine gezichtjes was versierd. Dit design werd in de juwelierszaak van zijn vader Svend verkocht. In eerste instantie werd de kraal aan een leren koordje om de hals gedragen, maar Sørens zus Lise besloot de kraal aan een zilveren armband te hangen. Het unieke Trollbeads concept krijgt vorm wanneer Lise een eigen juwelierszaak opent en van een klant de vraag krijgt om niet één maar meerdere kralen aan de zilveren armband te hangen. Deze originele uitvinding heeft ertoe geleid dat het eindelijk wereldberoemd is geworden.
N

TROLLBEADS KRALEN

Alle Trollbead kralen en bedels werden tot het jaar 2000 door de familie Nielsen/Aagaard zelf ontworpen. Na die tijd werden een aantal Deense sieradenontwerpers in de armen genomen om de collectie uit te breiden en een eigen Trollbead te creëren. Het assortiment is de laatste jaren uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde collectie in het bedel segment en bestaat inmiddels uit meer dan 400 bedels, verkrijgbaar in ruim 50 landen.
N

TROLLBEADS DESIGN

Aan de fantasie ontsproten en met de hand gemaakt. Elke kraal uit de Trollbead-collectie is een origineel en authentiek product bedacht door een van de ontwerpers. Ontstaan uit passie en kunstzinnigheid, gebaseerd op mythologie, astrologie, sprookjes, flora en fauna. Maar ook gewoon op de kleine dingen van elke dag. Herkenbaar voor iedereen. En zo wordt hun kraal jouw kraal.
 
 

Trollbeads kopen
De sieraden collectie van Trollbeads koop je eenvoudig online of in onze winkel in Zutphen. Er zijn regelmatig aanbiedingen, nieuwe kralen en bedels, speciale Trollbeads. Combineer en stel zelf je eigen unieke armband samen.

Trollbeads bij Juwelier de Grijff in Zutphen
Bekijk de nieuwe Trollbeads collectie in onze winkel in de Sprongstraat in Zutphen of shop online bij onze JuweliersWebshop.nl. Wij zijn officieel dealer en verkooppunt van Trollbeads sieraden.

Trollbeads geschiedenis
In 1976 ontwierp Søren Silversmith in Denemarken de eerste kraal dat met maar liefst zes kleine gezichtjes was versierd. Dit design werd in de juwelierszaak van zijn vader Svend verkocht. In eerste instantie werd de kraal aan een leren koordje om de hals gedragen, maar Sørens zus Lise besloot de kraal aan een zilveren armband te hangen. Het unieke Trollbeads concept krijgt vorm wanneer Lise een eigen juwelierszaak opent en van een klant de vraag krijgt om niet één maar meerdere kralen aan de zilveren armband te hangen. Deze originele uitvinding heeft ertoe geleid dat het concept geboren was en uiteindelijk wereldberoemd is geworden.

Trollbeads design
Elke Trollbead bedel was tot het jaar 2000 door de familie Nielsen/Aagaard zelf ontworpen. Na die tijd werden een aantal Deense designers voor de sieradenontwerpen in de armen genomen om de collectie uit te breiden en een eigen Trollbead te creëren. Het assortiment is de laatste jaren uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde collectie in het bedel segment en bestaat inmiddels uit meer dan 400 bedels, verkrijgbaar in ruim 50 landen.

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.