Bekende merken trouwringen

Kom langs voor mooie trouwringen bij Juwelier de Grijff in Hillegom en Zutphen.

N

Bekende merken trouwringen

Trouwringen bij Juwelier de Grijff.

Juwelier de Grijff heeft een grote collectie bekende merken trouwringen en partnerringen.
Ben je op zoek naar een paar trouwringen in goud, witgoud of roségoud?

Ook de zilveren vriendschapsringen zijn volop aanwezig. Heb je liever Titanium? Ook vriendschapsringen of partnerringen van Titanium zijn mogelijk.

N

KWALITEIT

De collectie gouden trouwringen en verlovingsringen is een uitgekiende collectie. Wil je ringen met diamant of liever in bicolor? Het kan allemaal bij Juwelier de Grijff in Zutphen en Hillegom.

Voor Juwelier Martin de Grijff is het van belang dat jij kiest voor wat bij jou en je partner past. Hierbij kun je vertrouwen op het vakmanschap van de kwaliteitsmerken trouwringen welke wij voeren. Bekende merken staan stuk voor stuk garant voor één ding: “Jarenlang zorgeloos genieten!”

N

SERVICE EN ADVIES

In onze winkels in Zutphen en Hillegom geven wij u graag informatie en persoonlijk advies. Want of het nu om een horloge ter ere van een jubileum, een trouwring of een trendy of waardevol cadeau voor een geliefde gaat, altijd is het geven van een sieraad een bijzondere gelegenheid van blijvende betekenis.

In ons eigen atelier verzorgen wij ook het onderhoud
en repareren wij uw sieraden en horloges

TROUWRINGEN

Trouwringen kopen is vooral samen een keuze maken. Voor Juwelier Martin de Grijff is het van belang dat jij kiest voor wat bij jou en je partner past. Elke persoonlijke wens kan worden gehonoreerd. Juwelier de Grijff staat je met raad en daad, vakmanschap en geduld bij in jullie keuze. Hierbij kun je vertrouwen op het vakmanschap van de kwaliteitsmerken trouwringen welke wij voeren. Bekende merken staan stuk voor stuk garant voor één ding: “Jarenlang zorgeloos genieten!” Onze goudsmeden kunnen iedere wens omzetten naar jouw persoonlijke ring.

TRENDS

De huwelijksringen trend is geelgoud, maar witgoud blijft actueel. Vooral de combinatie geel­wit goud worden gewaardeerd. Het rosé­goud komt steeds meer opzetten. Vooral de zachte kleur van dit rosé­goud spreekt de moderne bruid en bruidegom aan. Al of niet gecombineerd met witgoud geeft dit verfrissende modellen. Tevens worden steeds meer “hoogwaardige metalen” voor trouwringen gebruikt. Denk hierbij aan het harde titanium en de tijdloze kleur van paladium. Een extra aanschuifring met een mooie kwaliteit diamant voor de bruid blijft populair. De prachtige verwerkingen van briljanten maken de ringen extra speciaal. Het oog wil ook wat!

CIRKEL

De gesloten cirkel van trouwringen symboliseert de volmaakte liefde. Al eeuwenlang geven mensen elkaar een trouwring als teken van de verbintenis die zij met elkaar aangaan. Juwelier de Grijff heeft een ruime keuze aan trouwringen. Een gevarieerd aanbod van hoogwaardige ringen van bekende en minder bekende merken zijn in onze winkels te vinden. Juwelier de Grijff beschikt over vele hedendaagse uitvoeringen en modellen. In glanzend of mat en in prachtige combinaties van meerdere kleuren goud of met titanium of zelfs een combinatie met het moderne Palladium! Uniek voor een trouwring en door zijn zuiverheid geschikt voor de meest gevoelige huid.

DIAMANT

Wil je aan jouw trouwring nog een extra symbool van liefde, zuiverheid en romantiek geven, dan is een diamant de mooiste toevoeging. Voor de dames heeft Juwelier de Grijff een uitgebreid assortiment aan trouwringen met diamant. De fonkeling van de diamanten geven de trouwringen een ongekende schoonheid en een geraffineerd cachet. Het onderscheidt zich van anderen, een leven lang!

Juwelier de Grijff

Juwelier de Grijff sinds 1920!

Horloges
Sieraden
Trouwringen
Reparatie sieraden
Reparatie horloges
Sieraden graveren
Horloges graveren
Graveren cadeaus

DE KEUZE!

Een trouwring uitkiezen doe je niet zo maar even. Als symbool voor eeuwige liefde draag je het sieraad voor de rest van je leven. Dus kies je een ring die bij jullie past, een ring die jullie beide absoluut de mooiste vinden. Dat maakt een trouwring uniek en heel persoonlijk. Geef je een gladde geelgouden trouwring de voorkeur? Of valt je keuze op een combinatie van witgoud met roségoud?

ALLIANCE TROUWRINGEN

Bepaal altijd je eigen design trouwringen en relatieringen met Alliance ringen. De vele modellen ringen van Alliance bestaan uit trouwringen in een moderne vormgeving en hebben een hoogwaardige afwerking.

Zijn jullie op zoek naar gouden trouwringen? De mooiste kleurencombinaties met bi/color in geel-wit of rose-wit zijn mogelijk. Ook gladde ringen in geeldgoud of witgoud of trouwringen met een extra baan of profiel, alles is mogelijk! De collectie ALLIANCE ringen is zeer uitgebreid. Kom langs bij Juwelier de Grijff wij adviseren je graag!

Online trouwringen: Alliance trouwringen

Eternal trouwringen

Onze Eternal trouwringen en relatieringen bestaan uit trouwringen in een moderne vormgeving en hebben een hoogwaardige afwerking. Zijn jullie op zoek naar gouden trouwringen? De ETERNAL trouwringen zijn scherp in prijs voor echt gouden ringen van 14 krt goud. Bekijk de vele modellen trouwringen in onze winkel. Kom langs bij Juwelier de Grijff voor een passend advies!

ETERNAL is de naam van een Nederlands trouwringenmerk. Een stijlvolle collectie in geelgoud, witgoud of bicolor in 14 krt, eventueel met diamant gezet. De prijzen van Eternal trouwringen zijn voordelig en bieden een hogere kwaliteit in afwerking ten opzichte van andere merken in deze prijsklasse.
De trouwringen van ETERNAL vallen op door de mooie afwerking, kwaliteit en uiterst voordelige prijzen.

Bekijk ook alle andere modellen van Eternal Trouw- en relatieringen.

DUO OF LOVE TROUWRINGEN

De Grijff Juweliers Zutphen heeft een nieuwe collectie met Duo of Love relatieringen! Deze ringen hebben een prachtige uitstraling voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Trouwringen met echt diamant
Trouwringen kopen is nog nooit zo leuk geweest. Alle damesringen zijn voorzien van mooie briljant geslepen diamanten en verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roségoud.

Duo of Love trouwringen kopen? Bekijk de collectie bij Juwelier de Grijff

Met de Duo of Love trouwringen is iets moois aan de hand. Deze ringen zijn namelijk van een speciale collectie van de Duitse goudsmederij Gettmann. Ze zijn daardoor beschikbaar voor een heel vriendelijke prijs. Bovendien zijn ze naar je persoonlijke smaak aan te passen. Wil je iets laten graveren of een extra diamant in de ring? Wij verzorgen dat de trouwringen naar jullie smaak worden gemaakt! Ziet u een mooie set en wilt u deze in een andere kleur, andere afwerking of een andere kwaliteit diamant? Wij kunnen altijd een vrijblijvende prijsopgave voor u berekenen. Mocht u verder nog vragen hebben, informeer bij ons.

Duo of Love trouwringen de beste Duitse kwaliteit

Gettmann is één van de grotere Duitse trouwringsmederijen. Zij staan garant voor de hoge kwaliteit in afwerking. Deze ringen worden gemaakt van 14 karaat goud en door de speciale legering zijn ze zeer hard. Van de Duo of Love trouwringen heb je daardoor meer dan een leven lang plezier. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is bij Duo of Love dan ook uniek! De Duo of Love trouwringen zijn het resultaat van de samenwerking van Gettmann met juweliers in Nederland. Samen maken we het mogelijk om deze ringen voor zo’n geweldige prijs aan te bieden.

Gouden trouwringen met de meest fijne afwerking

Gettmann is in 1992 opgericht in Pforzheim, Duitsland. Vanaf daar richten zij zich op het zo mooi mogelijk ontwerpen van de ringen en bedenken ze unieke acties zoals die van Duo of Love. De Duo of Love trouwringen zijn een perfect voorbeeld van creativiteit.

Korte levertijd
De levertijd van de Duo of Love trouwringen is ongeveer 2 weken, dus ruim op tijd voor uw bruiloft! Goedkoper shoppen dan dit kan niet.

Kom langs om te passen
Hebben jullie een mooi model gevonden? Kom langs om je trouwringen te passen.

Gratis graveren
Bij het doorgeven van de maten kunt u ook een eventueel gewenste tekst doorgeven die wij als service kostenloos graveren!

Duo of Love trouwringen kopen? Bekijk de collectie bij Juwelier de Grijff in Zutphen.

Bekijk alle modellen van Duo of Love Trouw- en relatieringen.

Vragen? binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord. of bel direct naar een van onze winkels.

Merken overzicht

Juwelier de Grijff is officieel dealer van vele merken horloges en sieraden. Vele bekende merken horloges en trendy sieraden.
Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk de merken in het overzicht.