fbpx

Bekende merken trouwringen

Kom langs voor mooie trouwringen bij Juwelier de Grijff in Zutphen.

N

Bekende merken trouwringen

Trouwringen bij Juwelier de Grijff.

Juwelier de Grijff heeft een grote collectie bekende merken trouwringen en partnerringen.
Ben je op zoek naar een paar trouwringen in goud, witgoud of roségoud?

Ook de zilveren vriendschapsringen zijn volop aanwezig. Heb je liever Titanium? Ook vriendschapsringen of partnerringen van Titanium zijn mogelijk.

N

KWALITEIT

De collectie gouden trouwringen en verlovingsringen is een uitgekiende collectie. Wil je ringen met diamant of liever in bicolor? Het kan allemaal bij Juwelier de Grijff in Zutphen en Hillegom.

Voor Juwelier Martin de Grijff is het van belang dat jij kiest voor wat bij jou en je partner past. Hierbij kun je vertrouwen op het vakmanschap van de kwaliteitsmerken trouwringen welke wij voeren. Bekende merken staan stuk voor stuk garant voor één ding: “Jarenlang zorgeloos genieten!”

N

SERVICE EN ADVIES

In onze winkel aan de Sprongstraat 8 in Zutphen geven wij u graag informatie en persoonlijk advies. Want of het nu om een horloge ter ere van een jubileum, een trouwring of een trendy of waardevol cadeau voor een geliefde gaat, altijd is het geven van een sieraad een bijzondere gelegenheid van blijvende betekenis.

In ons eigen atelier verzorgen wij ook het onderhoud en repareren wij uw sieraden en horloges.

TROUWRINGEN

Trouwringen kopen is vooral samen een keuze maken. Voor Juwelier Martin de Grijff is het van belang dat jij kiest voor wat bij jou en je partner past. Elke persoonlijke wens kan worden gehonoreerd. Juwelier de Grijff staat je met raad en daad, vakmanschap en geduld bij in jullie keuze. Hierbij kun je vertrouwen op het vakmanschap van de kwaliteitsmerken trouwringen welke wij voeren. Bekende merken staan stuk voor stuk garant voor één ding: “Jarenlang zorgeloos genieten!” Onze goudsmeden kunnen iedere wens omzetten naar jouw persoonlijke ring.

TRENDS

De huwelijksringen trend is geelgoud, maar witgoud blijft actueel. Vooral de combinatie geel­wit goud worden gewaardeerd. Het rosé­goud komt steeds meer opzetten. Vooral de zachte kleur van dit rosé­goud spreekt de moderne bruid en bruidegom aan. Al of niet gecombineerd met witgoud geeft dit verfrissende modellen. Tevens worden steeds meer “hoogwaardige metalen” voor trouwringen gebruikt. Denk hierbij aan het harde titanium en de tijdloze kleur van paladium. Een extra aanschuifring met een mooie kwaliteit diamant voor de bruid blijft populair. De prachtige verwerkingen van briljanten maken de ringen extra speciaal. Het oog wil ook wat!

CIRKEL

De gesloten cirkel van trouwringen symboliseert de volmaakte liefde. Al eeuwenlang geven mensen elkaar een trouwring als teken van de verbintenis die zij met elkaar aangaan. Juwelier de Grijff heeft een ruime keuze aan trouwringen. Een gevarieerd aanbod van hoogwaardige ringen van bekende en minder bekende merken zijn in onze winkels te vinden. Juwelier de Grijff beschikt over vele hedendaagse uitvoeringen en modellen. In glanzend of mat en in prachtige combinaties van meerdere kleuren goud of met titanium of zelfs een combinatie met het moderne Palladium! Uniek voor een trouwring en door zijn zuiverheid geschikt voor de meest gevoelige huid.

DIAMANT

Wil je aan jouw trouwring nog een extra symbool van liefde, zuiverheid en romantiek geven, dan is een diamant de mooiste toevoeging. Voor de dames heeft Juwelier de Grijff een uitgebreid assortiment aan trouwringen met diamant. De fonkeling van de diamanten geven de trouwringen een ongekende schoonheid en een geraffineerd cachet. Het onderscheidt zich van anderen, een leven lang!

DE KEUZE!

Een trouwring uitkiezen doe je niet zo maar even. Als symbool voor eeuwige liefde draag je het sieraad voor de rest van je leven. Dus kies je een ring die bij jullie past, een ring die jullie beide absoluut de mooiste vinden. Dat maakt een trouwring uniek en heel persoonlijk. Geef je een gladde geelgouden trouwring de voorkeur? Of valt je keuze op een combinatie van witgoud met roségoud?

ALLIANCE TROUWRINGEN

Bepaal altijd je eigen design trouwringen en relatieringen met Alliance ringen. De vele modellen ringen van Alliance bestaan uit trouwringen in een moderne vormgeving en hebben een hoogwaardige afwerking.

Zijn jullie op zoek naar gouden trouwringen? De mooiste kleurencombinaties met bi/color in geel-wit of rose-wit zijn mogelijk. Ook gladde ringen in geeldgoud of witgoud of trouwringen met een extra baan of profiel, alles is mogelijk! De collectie ALLIANCE ringen is zeer uitgebreid. Kom langs bij Juwelier de Grijff wij adviseren je graag!

Online trouwringen: Alliance trouwringen

DUO OF LOVE TROUWRINGEN

De Grijff Juweliers Zutphen heeft een nieuwe collectie met Duo of Love relatieringen! Deze ringen hebben een prachtige uitstraling voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Trouwringen met echt diamant
Trouwringen kopen is nog nooit zo leuk geweest. Alle damesringen zijn voorzien van mooie briljant geslepen diamanten en verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roségoud.

Duo of Love trouwringen kopen? Bekijk de collectie bij Juwelier de Grijff

Met de Duo of Love trouwringen is iets moois aan de hand. Deze ringen zijn namelijk van een speciale collectie van de Duitse goudsmederij Gettmann. Ze zijn daardoor beschikbaar voor een heel vriendelijke prijs. Bovendien zijn ze naar je persoonlijke smaak aan te passen. Wil je iets laten graveren of een extra diamant in de ring? Wij verzorgen dat de trouwringen naar jullie smaak worden gemaakt! Ziet u een mooie set en wilt u deze in een andere kleur, andere afwerking of een andere kwaliteit diamant? Wij kunnen altijd een vrijblijvende prijsopgave voor u berekenen. Mocht u verder nog vragen hebben, informeer bij ons.

Duo of Love trouwringen de beste Duitse kwaliteit

Gettmann is één van de grotere Duitse trouwringsmederijen. Zij staan garant voor de hoge kwaliteit in afwerking. Deze ringen worden gemaakt van 14 karaat goud en door de speciale legering zijn ze zeer hard. Van de Duo of Love trouwringen heb je daardoor meer dan een leven lang plezier. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is bij Duo of Love dan ook uniek! De Duo of Love trouwringen zijn het resultaat van de samenwerking van Gettmann met juweliers in Nederland. Samen maken we het mogelijk om deze ringen voor zo’n geweldige prijs aan te bieden.

Gouden trouwringen met de meest fijne afwerking

Gettmann is in 1992 opgericht in Pforzheim, Duitsland. Vanaf daar richten zij zich op het zo mooi mogelijk ontwerpen van de ringen en bedenken ze unieke acties zoals die van Duo of Love. De Duo of Love trouwringen zijn een perfect voorbeeld van creativiteit.

Korte levertijd
De levertijd van de Duo of Love trouwringen is ongeveer 2 weken, dus ruim op tijd voor uw bruiloft! Goedkoper shoppen dan dit kan niet.

Kom langs om te passen
Hebben jullie een mooi model gevonden? Kom langs om je trouwringen te passen.

Gratis graveren
Bij het doorgeven van de maten kunt u ook een eventueel gewenste tekst doorgeven die wij als service kostenloos graveren!

Duo of Love trouwringen kopen? Bekijk de collectie bij Juwelier de Grijff in Zutphen.

Bekijk alle modellen van Duo of Love Trouw- en relatieringen.

Vragen? Binnen 24 uur beantwoord.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord.
Of bel direct naar onze winkel tijdens winkelopeningstijden.

De Grijff Juwelier Zutphen

 

Historie Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd. De nederzetting Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum. Beroemd zijn de vele monumentale panden en de vele musea.

Zutphen Torenstad

Zutphen heeft als bijnaam Torenstad, door de vele torens: Walburgis kerktoren, Wijnhuistoren met klok, het Poortersklokje, de Kruittoren, de Bourgonjetoren, de Sint-Jan kerktoren en de watertoren. In de Walburgiskerk kun je de beroemde Librije (kettingbibliotheek) vinden.

Winkelen in Zutphen

Tijdens het winkelen in het historische stadshart loop je door de gezellige straatjes met historische gebouwen. De gezellige terrassen op de markt, de vele winkels in gezellige straatjes, de oude jachthaven Gelre. Er is van alles te zien: van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus.
En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat.! De Sprongstraat is de zijstraat bij de fontein op de markt.

Beoordeel Juwelier de Grijff Zutphen op Google.nl